alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Svømming · Damer

 
[173]
1 / 4
Sideav 4

Svømmeutstyr til damer

Det er ikke uten grunn at svømming stadig blir mer og mer populært – det er nemlig en av få treningsformer hvor du trener absolutt hele kroppen. Siden du kan variere med ulike teknikker, kan du fokusere på ulike muskelgrupper og komme ut av økten med en kropp klar for det meste. Det er også en form for trening som du lett kan bli hekta på – for du kan ha det ganske gøy underveis! Finn det du trenger av svømmeutstyr til damer fra adidas.

Bikinier og badedrakter til alt fra nybegynnere til proffe

Fra utvalget av svømmeutstyr til damer finner du alt fra stilige bikinier tilegnet strandlek og enkle svømmeaktiviteter til badedrakter i tradisjonell og enkel stil og heldekkende konkurransedrakter. Se etter badedrakter med åpen rygg for komplett bevegelsesfrihet – og kompresjonspassform for å redusere motstanden mens du svømmer samt for økt støtte rundt musklene før, etter og under svømmingen. Du kan også velge badedrakter med X-rygg, tynne stropper og bred åpning bak for vannmotstandsreduksjon, som kan hjelpe stort når det gjelder. En rekke flotte badedrakter er utviklet i den klassiske adidas-ånden i adidas Originals-kolleksjonen, som kjennetegnes av retroinspirerte badedrakter og bikinier med store Trefoil-logoer, de ikoniske tre stripene og andre adidas-detaljer som sender tankene til de glade 80- og 90-åra. Du kan også mikse og matche mellom en rekke overdeler og underdeler i ulikt design.

Svømmeutstyr til damer – badesko, svømmeluer og håndklær

Svømming er ikke bare trening – det er en livsstil! Sørg for at du har det du trenger av svømmeutstyr til damer ved å ta en titt på utvalget fra adidas. Du finner blant annet kule svømmebriller samt varianter av den klassiske adilette-skoen, som er et utmerket valg på stranden og ved bassengkanten på grunn av skoens universelle appell og vannsportsrelaterte omdømme. Se gjerne også etter store adidas Originals-håndklær i 100 % bomull og komfortable svømmeluer, som sikrer strømlinjet passasje gjennom vannet og selvfølgelig: tørt hår!