alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Svømming · Damer

 
[314]

BEYOND THE SURFACE

Let's dive deeper. We are all bodies of water and water flows wherever it wants. It accepts us unconditionally and lets us reconnect with our true selves. Explore the new adidas full-cover swimwear collection.

"When I go into the water, I can find my own rhythm again."

Asma Elbadawi / Spoken Word Poet & Sports Inclusivity Activist

adidas by Stella McCartney BeachDefender Bikiniunderdel Hvitadidas by Stella McCartney BeachDefender Bikiniunderdel Hvit

adidas by Stella McCartney BeachDefender Bikiniunderdel

Damer adidas by Stella McCartney

SH3.RO MM LA S RosaSH3.RO MM LA S Rosa

SH3.RO MM LA S

Damer Svømming

MM RAE BIKINI GråMM RAE BIKINI Grå

MM RAE BIKINI

Damer Svømming

1 / 7
Sideav 7

Nyt vannet i komfortabelt dame badetøy

For lek, mosjon eller atletiske utfordringer: Våre badedrakter for damer passer til et mangfold av sporty aktiviteter og kommer i flere former. En tøff bikini, eller en smart badedrakt: Begge deler, og mer finner du her. Vær deg selv, og finn det dame badetøyet som passer til deg. Glem heller ikke å ta med et par sandaler, de er smarte både på stranda og bassengkanten.

For atleten og mosjonisten

adidas kvinne badedrakter lar deg ta del i en fantastisk mosjonsform, svømming er godt for kroppen - uten å tære på leddene, og la oss være ærlige: Det er gøy å leke i vannet. Uansett om du er en topputøver som sverger ved den kvaliteten som et trykk med 3-Stripes, og Trefoil, på dame sports badedrakten viser, eller om du er den mer lekne og avslappete - eller for den saks skyld glamorøse, finner du her akkurat hva du behøver for å ta deg godt ut, og å føle deg vel. Vårt dame badetøy er også etisk, adidas ønsker å gjøre sitt bidrag i kampen for å minimere plastikk i verdens hav så våre kvinne badedrakter bruker resirkulert materiale i sin konstruksjon. En konstruksjon som i seg selv også er gjennomtenkt, med god passform, og behagelige løsninger, og så klart: Klorresistens i badedrakten er også et "must!". Kombiner dette med elegant, eller mer røff stil å velge mellom og du kan se like bra ut som du er god i vannet, og det er ikke bare dame badedrakter vi har som er behagelige. Blant dame badetøy finner du også et utvalg av badekåper, og håndklær, med mer, så du kan komfortabelt ta deg fra garderobe til basseng og tilbake igjen. Alt med den velkjente kombinasjonen av kvalitet, komfort og stil som kun adidas gir.