alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfutstyr til dame

 
[165]
Garment Duffelbag GråGarment Duffelbag Grå

Garment Duffelbag

Golf

1 / 4
Sideav 4

La deg inspirere av adidas golfutstyr til dame

Uansett hvilket nivå du spiller på, er godt utstyr en viktig del av gamet. Nå kan du elevere din stil på fairwayen, bokstavelig talt fra topp til tå, med golfutstyr til dame fra adidas. Du finner et bredt utvalg i alt fra stilsikre golfsko i et spekter av modeller og tekniske kvaliteter, til klassiske hodeplagg, praktiske bager og alt der imellom. God bevegelsesfrihet og stil er tydelige røde tråder i adidas sin kolleksjon for kvinnelige golfere – disse plaggene gjør seg like godt på klubbhuset som på gressbanen. Pustende klær av komfortable materialer kan utgjøre stor forskjell på varme dager under solen, og i tillegg vil du se smashing ut når du svinger jernet.  

Det lille ekstra du behøver

Komfort er en viktig del av selvfølelsen, og det er lurt å starte med føttene. Du er ikke på topp når du er våt på beina, og en ekte golfer lar seg ikke stoppe av vått vær. Hos adidas finner du golfsko som passer for deg og ditt bruk, med og uten vannavvisende effekter. Enten du liker klassiske golfsko med pigger for et solid grep om underlaget, eller om du liker sneakerinspirerte golfsko for et litt røffere uttrykk, kan vi sikre deg god komfort. Med Boost eller bounce i sålen vil du få energi til hvert slag. Et flott antrekk gir deg selvtillit, sånn er det bare – og selvtillit gjør deg bedre. Innta greenen selvsikkert og med stil i et antrekk fra adidas sin golfkolleksjon for damer. Her finner du gensere og jakker med ermer uten hindringer i stoffet, uten unødvendige detaljer. Lette skjørt og kjoler med innertights gir en deilig bevegelsesfrihet. Klassiske poloskjorter og stilige ermeløse skjorter med eller uten krage for de varmeste dagene. Topp det hele med et par hansker som gir deg det perfekte grepet om køllen – kanskje går du fra en birdie til en bogey.

Godt for samvittigheten, godt for deg

Flere av plaggene i adidas sin kolleksjon for golfutstyr til dame inneholder Primeblue eller Primegreen – en serie av høytytende resirkulerte produkter. Det vil si at plaggene inneholder resirkulert plast, som er med på å stanse plastforurensing på jorden, noe som gjør godt for samvittigheten når du trekker kortet.