alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Golf · Damer

 
[179]
1 / 4
Sideav 4

Golfutstyr til damer

Velg fra øverste hylle hos adidas når du fyller på med golfutstyr til damer neste gang – med et stort utvalg av poloskjorter, stilige Club-bukser og golfsko, samt tilbehør og utstyr av høy kvalitet. Det er ingen grunn til å inngå kompromittere stilen når du skal ut på golfbanen, så fyll garderoben med treningseffektivt og stilriktig tøy til neste golfutflukt – og møt. hull i stil!

Golfutstyr til damer fra adidas – en oversikt

Uansett sesong, temperatur og værforhold finner du det du trenger av golfutstyr til damer fra adidas. Fleece-vester, luer og vindjakker holder deg god og varm under kalde forhold eller tidlige morgenøkter, mens stilige skjørt, kjoler og ¾-bukser sikrer stilen i sommerhalvåret. Du finner også tilbehør som skoposer, varme halser, caps og ankelsokker i sann golfstil.

Golfutstyr til damer med fukttransporterende materialer og solbeskyttelse

Uansett om du går for en stilig poloskjorte eller en kompresjonsdesignet, langermet skjorte, kan du være sikker på at treningsopplevelsen er i fokus med produksjonsleddet av golfutstyr til damer. Se etter tekniske materialer som Climalite, som sikrer at det ikke legger seg et lag med fukt mellom huden og plagget når du blir varm, eller Climachill, en teknologi som holder avkjølt under treningsøkten. En rekke plagg er dessuten designet med UPF 50+ UV-beskyttelse.

Golfsko med vannavvisende beskyttelse og energisk demping

Se etter golfsko med pustende materialer og vannavstøtende beskyttelse i yttersåle og overdel for en best mulig opplevelse ute i elementene. Du finner golfsko med energisk BOOST-demping, adidas’ mest responsive støtdemping noensinne, som sikrer energi i slagene. Du kan velge mellom sko med yttersåler og med eller uten pigger.