alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfsko til dame

 
[35]
Sett kursen ut på banen med stil, i komfortabel golfsko fra dame. Her finner du grep og stabilitet til hvert eneste slag. Det er på tide å oppdage hvilket par som passer spillestilen din.
ZG23 RAIN GråZG23 RAIN Grå

ZG23 RAIN

Golf

Superstar Golf Sko GråSuperstar Golf Sko Grå

Superstar Golf Sko

Golf

Samba Golf Sko GråSamba Golf Sko Grå

Samba Golf Sko

Golf

Ha beina godt plantet på gressbanen med golfsko til dame

Når du skal velge golfsko er det viktig å velge riktig passform til din fot og ditt bruk. Med adidas sin nye kolleksjon av golfsko til dame kan du sikre deg en lett men stabil følelse på foten, god bevegelighet og høy komfort. Du får også stramming over vristen for å gi deg best mulig støtte når du svinger 9’ern. Om du ikke slår en Bogey i golfsko fra adidas, skal det i alle fall ikke stå på fottøyet! Enten du liker en piggfri modell eller en modell med høye eller lave knotter, vil du nok finne en golfsko som passer for deg. 

Vis frem hvem du er, også på golfbanen

Hvordan du setter sammen et antrekk er en kjent form for selvuttrykk, og dette gjelder også på golfbanen. Gubberyktet som golfsko tidligere har vært utsatt for er borte og glemt. Med adidas damegolfsko kan du med selvtillit vise hvem du er. Disse golfskoene til dame byr på et spekter av moteriktige modeller slik at du får den selvfølelsen du fortjener, som du kan videreføre til din ytelse – uten at det går på bekostning av komforten! For hvordan kan vi snakke om kreativt selvuttrykk hvis skoene er vonde eller kniper?

Vanntette golfsko og pustende materialer

I adidas sin kolleksjon for damegolfsko finner du moteriktig fottøy uansett. Du kan nå velge mellom flere allsidige golfsko i vanntette materialer, som i tillegg gir en stabil stans i glatt gress, slik at du kan yte ditt beste selv om været jobber mot deg. Om varme eller klamme føtter tidligere har stoppet din golfopptreden, kan vi trøste deg med at adidas har et stort utvalg av flotte golfsko til damer som puster, og som i tillegg er fjærlett på foten med boost i sålen.