alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Golfsko til dame

 
[59]

Sett kursen ut på banen med stil, i komfortabel golfsko fra dame. Her finner du grep og stabilitet til hvert eneste slag. Det er på tide å oppdage hvilket par som passer spillestilen din.

1 / 2
Sideav 2

Golfsko til damer

Når du velger riktige golfsko til deg og ditt bruk, kan du gå fra hull til hull med økt stabilitet, god holdning og ikke minst: selvtillit! Se frem til utmerket utvikling på banen når du velger golfsko til damer fra adidas. Dette bør du tenke på når du velger golfsko til damer:

Passform

At du velger riktig passform er blant noe av det viktigste du må tenke på når du velger golfsko. Hvis du har en fot som er større enn den andre, er det best om du kjøper sko som er mest komfortabel for foten som er størst. Andre ting å tenke på når det gjelder passform, er at temperatur og bevegelse kan påvirke komforten, og at det kan være lurt å velge sko hvor du har cirka en centimeters rom mellom stortåen og skotuppen. Se også etter golfsko til damer som er strammere over midten av foten – dette gir økt støtte når du svinger kølla.

Støtte, grep og bevegelsesfrihet

Andre kvaliteter du bør lete etter i golfsko til damer, er at de er lette, men samtidig robuste, og har god og stødig støtte rundt foten og ankelen. Du sikrer god bevegelsesfrihet, stabilitet og godt grep ved å velge golfsko som er fleksible, gjennom for eksempel en piggfri PureMotion-yttersåle, eller ved å velge knotter med lav profil, slik at du hele tiden befinner deg tett på bakken. Hvis du er ute etter best mulig stabilitet, er det verdt å vite at golfsko med knotter sikrer den ultimate stabiliteten, selv om du også finner mange alternativer uten knotter som kan konkurrere med knottevariantene.

Værbestandig teknologi

Se etter golfsko til damer som er laget av vannavstøtende materialer, som sikrer kvaliteten på spillet selv i dårlig vær. Du finner for eksempel golfsko fra adidas med vannresistent FilmFrame-sveising i nederste halvdel av mesh-overdelen, som holder fukt fra det våte gresset godt på avstand. Se gjerne også etter innovativ teknologi som vannavvisende Climastorm, og golfsko med Climacool og Climaheat, som regulerer temperaturen gjennom dagen.