alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golf t-skjorter

 
[120]
1 / 3
Sideav 3

Golf t-skjorter for hvert slag

Har du golfkøllene pakket og er du klar for å innta greenen, men så har du lett og sett gjennom hele garderoben din og ingenting ser ut til å passe til utflukten du har i vente? Frykt ikke, her hos adidas har vi et godt utvalg av golf t-skjorter til både dame og herre, så du alltid kan være klar til å ta fatt på banen. Er det en kjølig dag der ute, kan du gå for en langermet skjorte laget av fleece, resirkulert polyester og elastan som er designet for å holde varmen inne, men som fortsatt lar deg beholde bevegelsesfriheten du trenger for å gjennomføre det perfekte spillet. For en mer avslappet golfstil og hverdagskomfort, kan du velge en golf t-skjorte i jersey-bomull og polyester-blend. Riktig passform for maks bevegelighet og komfort er et must, og med en golf t-skjorte fra adidas får du riktig stil i tillegg.

Sport 3-Stripes på golfbanen

Golf handler ikke bare om perfekte slag og å holde seg under par, men også om stil. Med en golf t-skjorte fra adidas er du godt rustet for begge deler. Med en golf-topp med den klassiske 3-Stripes-logoen får du komfort og stil i ett. Nøytrale farger lar deg kombinere golf t-skjorten med dine favorittgolfbukser, så du kan ta fatt på hvert hull i fasjonabel og komfortabel stil. Ikke la garderoben din være det som hindrer deg fra å slå dine personlige rekorder på golfbanen. Vær klar for å golfe i all slags vær med en trøye som beskytter deg mot elementene, og oppretthold selvsikkerheten du trenger for å slå perfekte slag etter slag med trofast adidas-stil. Med en golf t-skjorte fra adidas er du forberedt til å ha ditt livs golf-eventyr, eller til å rett og slett bare gå gjennom hverdagen i et behagelig golfantrekk.