alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Poloskjorter til golf

 
[172]
1 / 4
Sideav 4

En elegant hverdag med stilige poloskjorter til golf?

Det gjelder å holde hodet kaldt men fult konsentrert på golfbanen. For å forminske distraksjonene kan en stilig poloskjorte til golf, by på tilfreds. En poloskjorte til golf passer fint under en jakke eller genser. Da det ytre laget har et glatt design, er det bare på gli genseren rett over. ?Det klassiske utseende passer ikke bare til golfbanen eller klubbhuset, men også kombinert med dine hverdagsklær. Stoffblandingen er bygget for å strekke seg etter bevegelsene dine på naturlig vis, mens de fukttransporterende egenskapene holder deg tørr og gir en kjølig komfort under hver sving. Helt siden 1997 har adidas designet klær til golf av høy kvalitet. Med flere tiår med erfaring bærer de på en rik sportsarv ved å være en banebrytende produsent av avanserte prestasjonsklær. En pikéskjorte passer utmerket med kortbukser eller langbukser.

UV-beskyttende golf polos av høy kvalitet

Skjortene er konstruert med tanke på å by på komfortable plagg som bidrar med god ytelse. Utviklet med stretch og kombinert med pustende stoff topper listen blant klær med fantastisk bevegelsesfrihet. Skal du ta en sving i flere varmegrader, så er skjortene designet med UV-beskyttelse. Passformen på skjortene er vanlig, tettsittende og løsere. Med vanlig passform så er det mer enn nok stretch i materialet til å følge dine naturlige bevegelser. Materialet lages av polyester, resirkulert polyester og polyester pique. Skjorter som inkluderer elastan, er det som gir det gode elastiske stoffet for bedre passform. Ønsker du en spesielt fin skjorte, så slår det ikke feil med adidas klassiske 3-Stripes på ermene. Skjortene finnes i flere spennende og nøytrale farger. Samtidig så er det flotte skjorter i striper som kan bidra med å friske opp antrekket ditt. Det viktigste med en slik skjorte er at du skal kunne ha den på deg tørr, selv etter 18 runder med golf.