alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

T-skjorter til herre

 
[556]
1 / 12
Sideav 12

Klassiske og sporty T-skjorter til herre fra adidas

T-skjorten er et høyt elsket plagg i de fleste garderober, og det er et av de mest brukervennlige plaggene vi har. Uansett om du ønsker en T-skjorte til trening eller hverdags, ettersittende eller løs, lang eller kort, fargerik eller enkel, så har vi det du er på jakt etter i kolleksjonen vår.

Hva bør du se etter i en T-skjorte til herre?

Når du skal se etter en T-skjorte til herre fra adidas, er det viktigste at du tenker over hva du skal bruke den til. Er det treningsbruk du skal ha den til? Velg en modell med tekniske egenskaper som er tilpasset til de aktivitetene du skal drive med. Dette kan for eksempel være fukttransporterende og pustende materialer. Skal du bruke den til andre anledninger enn trening? Da kan du med fordel fokusere mer på design og passform. Velg den T-skjorten som passer best til hverdags- og festgarderoben din. I kolleksjonen vår finner du alt fra ensfargede varianter til fargesprakende plagg for de som ønsker å skille seg litt ut. Vi har lange modeller og kortere varianter, løse og ettersittende. Vi er derfor sikre på at du finner T-skjorter til menn som passer perfekt til din stil.

Basisplagg til hverdags

I adidas elsker vi T-skjorter, mye grunnet det brede bruksområdet de har. T-skjorten er et naturlig valg både til en rolig dag hjemme og til trening, men det er også et ypperlig plagg til hverdags i kombinasjon med en kul jeans og et par chunky sneakers. Du kan også bruke en tidløs T-skjorte til herre på jobb med et par svarte bukser, en dressjakke og et par kule mokkasiner. Skal du på fest? Bruk T-skjorten med favorittbuksen din, en tøff skinjakke og et par moteriktige, hvite sneakers for en stilig og festklar casual-look.