alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lange ermer · T-Skjorter · Menn

 
[112]
Pris
kr191 - kr2 949
1912949
1 / 3
Sideav 3

Stilig, smart og teknisk langermet t-skjorte for menn

Et godt utvalg av behagelige trøyer med lange ermer som kan brukes på enten løpeturen eller til hverdags. Uansett om du bruker dem for stilens skyld eller for atletisk bruk, har adidas mange herre t-skjorter med lange ermer, som alle får frem det beste i deg og aktiviteten.

Langermede t-skjorter for menn for selv de mest krevende aktiviteter!

Det er mange gode valg blant våre langermede t-skjorter, alle spisset inn mot bruksområdet. For å øke din komfort og glede med klesplagget er det smart å tenke gjennom hva du skal bruke det til, og å lese beskrivelsen grundig. Tenk for eksempel på: Dersom du liker å løpe på høst og vinter, er en langermet trøye med et godt svettetransporterende materiale det passende underlaget i din bekledning. For med dette har du både maksimal komfort, spesielt om du ser etter langermede overdeler med tommelhull som også sørger for å holde varmen hos deg. Når varme så er nevnt, dersom du heller ser etter noe å kjøle deg ned med om du spiller idrett med høy aktivitet i sommersolen, finner du også løsninger som holder deg tørr og kjølig i varme omgivelser. adidas har atleten i fokus, og vi vil se at du finner det passende plagget til deg og dine behov. Det er mye å velge blant, og en sporty utøver som setter høye krav fortjener å få dem oppfylt. En longsleeve t-shirt fra adidas vil være der for deg, uansett årstid.

Eller et stilfullt valg

Dersom du foretrekker å se retro og avslappet ut og holde det gående i en mer uhøytidelig tilstelning, er det også noe for deg her. Med adidas sine klassiske Trefoil eller 3-Stripes og retro langermet t-skjorte for menn i behagelig bomull tar du deg godt ut og viser deg som en atlet i motens verden. adidas har noe for alle personer og behov.