alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på jakker til damer

 
[148]
Love Unites SST Treningsjakke (unisex)
Marimekko x adidas løpejakke
Marimekko x adidas WND Jakke
MYSHELTER COLD.RDY Parkas
Run Icons 3-Stripes Hooded Running Vindjakke
Terrex 3-Layer Zupahike Regnjakke
FARM Rio Print Relaxed Lightweight Vindjakke
Outer Station Jakke (unisex)
Treningsoverdel
Adicolor Classics Treningsoverdel
Adicolor Classics High-Shine Treningsjakke
Adicolor Classics High-Shine Treningsjakke
Run Fast Half-Zip Jakke
Marathon Translucent Jakke
Run Icons 3-Stripes Hooded Running Vindjakke
Primeblue SST Treningsoverdel (store størrelser)
Run Fast Flower Running Jakke
Always Original Faux Leather Treningsjakke
FCB ZNE W
Bomberjakke
Marathon 3-Stripes Jakke
Always Original Faux Leather Treningsjakke
Primeblue SST Treningsjakke
Always Original Faux Leather Treningsjakke (store størrelser)
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsoverdel (store størrelser)
Blue Version GORE-TEX Long Coat
Adicolor Split Trefoil Treningsjakke
Outer Station Jakke (unisex)
Adicolor Split Trefoil Treningsjakke
Provisional Jakke
adidas Sportswear Treningsoverdel
Primegreen COLD.RDY Full-Zip Jakke
Helionic Dunjakke
Tiro Pride Treningsjakke (store størrelser)
FARM Rio Relaxed Lightweight Vindjakke (store størrelser)
JUVE TR JKT W
Run Fast Half-Zip Jakke
adidas Own The Run Soft Shell Jakke
Terrex 3-Layer Zupahike Regnjakke
Tiro Treningsjakke
Run Icons 3-Stripes Hooded Running Vindjakke
Terrex Hike Bomber Dunjakke
Fast Radically Reflective Løpejakke
1 / 4
Sideav 4

Elegant, tøff og forberedt i utvalget av jakker til damer på salg

Finn en god deal i outlet på jakker til damer. Her får du riktig jakke til din sporty livsstil og atletiske look, med en god rabatt i en kampanje der kvalitet og stil er på tilbud. Bla deg gjennom de ulike sidene og finn en jakke som passer deg og dine behov. Dersom du søker etter en stilig regnjakke du lett kan pakke med deg, eller en varmende jakke med god vattering eller riktig fôr, eller kanskje bare en allværsjakke for bruk i marka, så vil du komme over dem her. Alle med de rette smarte løsningene som gjør at vekten er lav, beskyttelsen av deg mot vær og vind er på topp, og det moderne snittet gjør at de passer like godt inn i by som til mark. Uansett hvor du oppholder deg er dette ly mot vær og vind, om du trenger en isolert eller en lettere utgave avhenger av årstiden og deg, begge deler finner du her, i utvalget av jakker til damer på salg.

Trening, bytur eller på verandaen, outlet på jakker til damer gir deg valgfriheten

Kombiner din atletiske hverdag med sans for stil og kvalitet. Være seg om du holder deg varm mellom rundene på trening, finner ly mot regn i byen, eller slapper av på verandaen, så setter man alltid pris på adidas velkjente, og uslåelige kombinasjon av ikonisk stil og fantastisk kvalitet i materialer og designvalg. Med 3-Stripes, eller Trefoil, de klassiske ikonene på jakken og den moderne fasongen passer adidas-jakker til damer på salg like godt inn for moteløvinnen som idrettsutøveren, så ta med deg din atletiske stil inn i hverdagen med selvtilitt. Her i adidas utsalg får du valgfriheten til å finne frem til jakker som lar deg omfavne hele din sporty stil, med glede.