alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på jakker til damer

 
[115]
Parkas SvartParkas Svart

Parkas

Damer Originals

BLAZER SvartBLAZER Svart

BLAZER

Damer Originals

1 / 3
Sideav 3

Elegant, tøff og forberedt i utvalget av jakker til damer på salg

Finn en god deal i outlet på jakker til damer. Her får du riktig jakke til din sporty livsstil og atletiske look, med en god rabatt i en kampanje der kvalitet og stil er på tilbud. Bla deg gjennom de ulike sidene og finn en jakke som passer deg og dine behov. Dersom du søker etter en stilig regnjakke du lett kan pakke med deg, eller en varmende jakke med god vattering eller riktig fôr, eller kanskje bare en allværsjakke for bruk i marka, så vil du komme over dem her. Alle med de rette smarte løsningene som gjør at vekten er lav, beskyttelsen av deg mot vær og vind er på topp, og det moderne snittet gjør at de passer like godt inn i by som til mark. Uansett hvor du oppholder deg er dette ly mot vær og vind, om du trenger en isolert eller en lettere utgave avhenger av årstiden og deg, begge deler finner du her, i utvalget av jakker til damer på salg.

Trening, bytur eller på verandaen, outlet på jakker til damer gir deg valgfriheten

Kombiner din atletiske hverdag med sans for stil og kvalitet. Være seg om du holder deg varm mellom rundene på trening, finner ly mot regn i byen, eller slapper av på verandaen, så setter man alltid pris på adidas velkjente, og uslåelige kombinasjon av ikonisk stil og fantastisk kvalitet i materialer og designvalg. Med 3-Stripes, eller Trefoil, de klassiske ikonene på jakken og den moderne fasongen passer adidas-jakker til damer på salg like godt inn for moteløvinnen som idrettsutøveren, så ta med deg din atletiske stil inn i hverdagen med selvtilitt. Her i adidas utsalg får du valgfriheten til å finne frem til jakker som lar deg omfavne hele din sporty stil, med glede.