alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svømming · Menn

 
[316]
1 / 7
Sideav 7

Svømmeutstyr til menn

Det er ikke uten grunn at svømming stadig blir mer og mer populært – det er nemlig en av få treningsformer hvor du trener absolutt hele kroppen. Siden du kan variere med ulike teknikker, kan du fokusere på ulike muskelgrupper og komme ut av økten med en kropp klar for det meste. Det er også en form for trening som du lett kan bli hekta på – for du kan ha det ganske gøy underveis! Finn det du trenger av svømmeutstyr til menn fra adidas.

Svømmebukser til menn – fra trening til stranden

Uansett om du er ute etter svømmeutstyr til menn til trening eller stranden, finner du flere alternativer i nettbutikken. Svømmebukser til trening har en treningseffektiv kompresjonspassform som gir støtte og søker å gi bedre fremdrift og redusert vannmotstand, og du finner både badebukser til daglig og sjeldnere trening, samt til konkurransesvømming. Da vannsport og strandaktiviteter som beachvolley bare øker i popularitet for hver sommer som går, er dessuten sporty badetøy et sant must-have i sommergarderoben, og du finner alt fra tettsittende badebukser til avslappede badeshorts og svømmeboksere. Se etter adidas x Parley-badetøy laget av resirkulerte fiskegarn og annet marint avfall, for et havvennlig og miljøbevisst alternativ.

Svømmeutstyr til menn – badesko, svømmeluer og håndklær

Svømming er ikke bare trening – det er en livsstil! Sørg for at du har det du trenger av svømmeutstyr til menn ved å ta en titt på utvalget fra adidas. Du finner blant annet kule svømmebriller samt varianter av den klassiske adilette-skoen, som er et utmerket valg på stranden og ved bassengkanten på grunn av skoens universelle appell og vannsportsrelaterte omdømme. Se gjerne også etter store adidas Originals-håndklær i 100 % bomull og komfortable svømmeluer, som sikrer strømlinjet passasje gjennom vannet og selvfølgelig tørt hår!