alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Windbreakers

 
[206]
1 / 5
Sideav 5

Beskytt deg mot vær og vind med adidas windbreakers

Enten den er laget for bruk i asfaltjungelen eller for å takle tøffe treningsøkter i full komfort, er adidas windbreakers akkurat det du trenger for å takle smårufsete dager. Vindjakker holder ikke bare vinden ute som navnet tilsier, men mange av modellene takler i tillegg regnbyger på dager med skiftende værforhold. Se etter vindtette jakker som er merket med WIND.RDY for å få begge disse egenskapene. Det er mulig å få varianter med særdeles praktiske egenskaper, slik som egen kanal til øretelefoner, perfekt for deg som elsker å lytte til musikk mens du er utendørs. Det er også mulig å velge varianter som kan pakkes ned i sekken, uten at de opptar særlig med plass. Disse jakkene er geniale å ha med seg på fjellet for å beskytte deg mot luftige fjelltopper, uten at du blir for varm på vei opp – jakken opptar nemlig minimalt med plass i sekken!

Urban, edgy og sporty: Vindjakker med rålekre design

Det er ikke noen tvil om at adidas windbreakers simpelthen oser av sikker stil. Det edgy og urbane møter det sporty når designerne utvikler de siste kolleksjonene. Du velger selv om du vil ha en stilren, klassisk variant i enkle farger og diskré detaljer, eller om du foretrekker iøynefallende modeller med sterke farger, mønster og motiv. Ikoniske detaljer som 3-Stripes og Trefoil etterlater ingen tvil om hvem som står bak designet på den nye vindtette jakken din. Dermed kan du enkelt fremheve en sporty eleganse. Vi anbefaler at du velger en variant med varmt fôr til bruk om vinteren, samtidig som lette modeller uten fôr passer ypperlig om sommeren. Blir den litt for kald å bruke utover høsten eller om våren, kan du bruke en tynn fleecejakke under for å få litt ekstra varme.