alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsdresser · Barn

 
[374]
1 / 8
Sideav 8

Komfortable og solide treningsdresser til barn

Vi har et stort utvalg av vellagde og behagelige treningsdrakter for aktive barn i alle aldre. Enten dere er på utkikk etter klassiske antrekk laget i myk bomull til håndball og fotballsesongen eller plagg som kan brukes utenfor banen. Den klassiske treningsdressen er et godt eksempel på et tidløst plagg som fungerer utmerket både på skolen og til fritid. Med ikoniske designdetaljer slik som de velkjente stripene på ermene og beina, samt praktiske glidelåslommer foran er det også høyst funksjonelt og slitesterkt. Materialene som brukes i vår ikoniske treningsdress er 100 % resirkulert polyester – noe som kjennes behagelig og er bærekraftig. Våre treningsdresser til barn kommer i et hav av ulike farger, design og materialer. Alt fra den klassiske hettegenseren i farger som sort, grått eller blått til tekniske plagg som er laget for treningsøkter utendørs eller til bruk ute på tur.

Praktiske treningsdresser til alle formål

Videre har vi også et spennende utvalg av varmere plagg i materialer som blant annet fleece. Dette er treningsdrakter som vil være ypperlige valg for barna når vintersesongen banker på døra og man trenger et isolerende mellomlag med klær fra/til trening. Våre fleece-joggedresser kommer med praktiske kengurulommer for enkel lagring av nøkler eller musikkspillere. Videre er de laget i en superkomfortabel blanding av bomull og resirkulert polyester. Andre designelementer er ribbestrikkede detaljer og hendig snøring i livet av buksene for å sikre en god passform. Det er mange fordeler med å velge treningsdresser til barn fra vårt store utvalg. Vi har lang fartstid som produsent av sportsklær av høy kvalitet og i slitesterke materialer. Særlig viktig er det å tenke holdbarhet og kvalitet når det kommer til treningsklær for barn – ettersom det er viktig å finne plagg som tåler mye slitasje og aktivitet. Våre gensere og bukser vil vare lengst hvis en følger vaskeinstruksjonene som medfølger plagget.