alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko til herre

 
[1699]
Box Hog 2.0 Sko SvartBox Hog 2.0 Sko Svart

Box Hog 2.0 Sko

Boksing

Stilige, sporty og tidløse sko til herre fra adidas

Det er ingen tvil om at skoene er noe av det viktigste vi har i garderoben vår. I tillegg til å være en helt nødvendig del av ethvert antrekk, sørger gode sko også for at føttene dine blir tatt vare på slik som de fortjener. Føttene dine skal tross alt bære deg hele livet, og du bør derfor gi dem den respekten og pleien de trenger. Hos adidas har vi et bredt utvalg av sko til herre i ulike fasonger, størrelser og farger. Her er det enkelt å finne frem til flere varianter som passer for din personlige stil og til ditt bruk. Vi har alt fra behagelige og luftige sandaler som er perfekte til late dager på stranden, så vel som til og fra trening. Vi har også tøffe boots som er fantastiske å bruke i krevende terreng. Selvsagt har vi en rekke sko som er spesialtilpasset for ulike idretter som fotball, rugby, volleyball, løping, sykling og mye mer.

Bredt utvalg av sko for menn til alle anledninger

Det spiller ingen rolle om du trenger vintersko, sommersko, innesko eller utesko. Hos adidas finner du det du trenger. Det viktigste er at du avgjør hva du skal bruke skoen til, for så å velge sko med de egenskapene som du trenger. Dersom du skal bruke skoene til trening, bør du se etter pustende og fukttransporterende materialer for å holde deg tørr og komfortabel under hele økten. Hvis du vet at du skal være ute i all slags vær, anbefaler vi GORE-TEX® som har en unik evne til å beskytte føttene på selv de verste regnværsdagene. Uansett hva slags herresko du velger, må du passe på å impregnere dem før bruk og deretter regelmessig. Da holder de seg fine i lang tid.

Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!