adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Løpesko & Joggesko menn

 
[389]
1 / 9
Sideav 9

LØPESKO FOR HERRE

Uansett om du er amatør eller har løpt lenge, kommer du langt og lenger med løpesko for herre fra adidas. Det tekniske designet støtter enhver løpestil, så du kan selvsikkert gå – eller løpe – mot målene dine. Utvalget av løpesko for herre fra adidas inkluderer:
  • Løpesko til vei
  • Terrengløpesko
  • Baneløpssko
  • Løpesko til tredemøller
  • Nøytrale løpesko
  • Naturlige løpesko
  • Stabile løpesko
Slik velger du de beste løpeskoene for herre
Det første steget mot gode løpesko er enkelt: Finn ut hvilke overflater du kommer til å løpe på. Hvorvidt du løper på harde asfaltunderlag eller ute i naturen eller på bane, har mye å si for hva slags behov du har for løpesko – med hensyn til blant annet grep og demping. Hvilken type løping du gjennomfører og hvor ofte du løper, er også viktige aspekter for valg av løpesko. Men når du har god oversikt over utgangspunktet ditt, er neste steg enda enklere: finne de ideelle løpeskoene fra adidas som passer foten perfekt.

En profesjonell evaluering av løpestilen din avgjør hvorvidt du har underpronasjon, overpronasjon eller nøytrale føtter. Når du vet dette, kan du enkelt velge blant adidas’ utvalg av løpesko – som stabile løpesko eller løpesko tilpasset overpronasjon – for å sikre maksimalt utbytte under løpeturen.

Når du tar en avgjørelse om demping på skoen, bør du være oppmerksom på at vekten din påvirker hvordan føttene dine lander på bakken. Og når du prøver løpeskoene, kan du vurdere å gå en halv størrelse opp, da føtter ofte utvides under sportsaktiviteter. Før du tar de med på en lang løpetur, er det dessuten viktig at du går inn skoene.

Vi vet at du kommer til å elske dine nye løpesko fra adidas – men pass på så du ikke bruker samme paret for lenge. Selv om de ser nye ut lenge, bør vanlige løpesko bare brukes i cirka 400–600 km. Og hvis du løper ofte, må du passe på at du har flere par som du kan bruke om hverandre for å hindre skader.

Å finne perfekte løpesko er en personlig greie. Løpesko må tilpasses deg etter størrelse og designes for å passe godt med formen på foten din og løpestilen din. Sjekk ut utvalget av variasjoner på demping, støtte og stabilitet for å sikre best mulig komfort og resultat.

Tilpasset din stil
Alle løpestiler er unike, og dette er et viktig aspekt ved skodesign – slik at du finner en sko som er helt perfekt for deg. Hvis du er en nøytral løper uten pronasjon, får du mest mulig ut av løpeturen med maksimal demping og standard stabilitet. Stabile løpere beveger seg balansert gjennom økten, mens naturlige løpere gjør det best med sko som omfavner foten som et ekstra lag hud.
Erfaring er avgjørende
Det er ikke bare løpestilen som påvirker behovet – det gjør også erfaringen din. Hvis du er vant til å løpe med demping, bør du ikke bytte til en lettere modell like før ditt første maraton. På samme måte finnes det sko som er designet spesifikt for nybegynnere.
Offroad-opplevelser
Løpesko skal være tilpasset dine behov. Utvalget av terrengløpesko forbereder deg på offroad-opplevelser med ekstra grep, maksimal stabilitet og komfortabel demping.
Ultra BOOST™-sko
Få gode løpeopplevelser med perfekt passform i Primeknit og BOOST™-mellomsåle i full lengde for den ultimate energitrippen. Utforsk en herlig miks av stil og utbytte med Ultra BOOST.