alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpesko til herre

 
[345]
I tillegg til sitt tidløse design, så tilbyr løpeskoene fra adidas utmerket støtte, demping og komfort, spekket med innovative løsninger og ulike tekniske kvaliteter, til forskjellig formål, underlag og klima.
1 / 8
Sideav 8

La løpingen nå nye høyder

Enten du løper på asfalt eller i terreng, så vil du kunne sette nye personlige rekorder med løpesko til herre fra adidas. Vi tilbyr sko som egner seg til alle former av løping og jogging, også for de lengste distansene. En mellomsåle med Bounce gir fjærende demping til energiske steg, mens Continental™-gummi balanserer stegene med stødig bakkekontakt. Vannavstøtende WINTER.RDY og vanntette GORE-TEX holder føttene tørre og komfortable i våte og kalde omgivelser.

Løpesko til herre: Designet for å gjøre deg bedre

Joggeskoene til herre kommer i flere moteriktige former og uttrykk, i klassisk adidas-stil. Uansett om du har et maraton å trene mot, skal jogge i skogen eller sprinte korte intervaller, så vil adidas ha sko som passer for deg. For å yte best mulig i enhver sport, så er det viktig å ha sko som holder følge med føttene dine og underlaget du løper på. En løpesko til herre med Primeknit tilpasser seg foten din mens den beveger seg under øktene, og en slitesterk yttersåle av gummi gir et solid grep om bakken, uansett tempo. Har du et maraton du trener mot, så kan en sko med Lightstrike-demping virkelig gjøre underverker for din prestasjon.

Løpesko til herre: Til løpeturen, til treningsstudioet og til hviledagene

Joggeskoene fra adidas er ikke bare et sportsfenomen – de har også blandet seg inn med hverdagsmoten. Et par adidas joggesko kan enkelt kombineres med både jeans, shorts og tights. Et sprekt uttrykk er i vinden, og det er føttene våre glade for. For at skoene dine skal vare så lenge som mulig, så kan det være en idé å børste av overflødig smuss når du kommer hjem.