alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Løpesko til herre

 
[287]
1 / 6
Sideav 6

Slå personlige rekorder med stilige løpesko til herre

Løping er en av de mest populære treningsformene i verden, og det er noe som krever lite utstyr. Du trenger ingen sykkel, ski, basseng eller andre verktøy for å komme deg ut på tur. Det du trenger er pustende og fleksible treningsklær og et par gode, støttende løpesko. Hos adidas har vi en rekke løpesko til herre som gjør det lettere å komme seg ut på tur og som gjør løpeturen til en sann fryd. Takket være pustende materialer og god demping, kan du virkelig utfordre deg selv til å slå personlige rekorder med stilige og praktiske løpesko til herre fra adidas.

Slik velger du riktige løpesko

Valg av løpesko til herre kan være første steg mot å nå de personlige målene dine. Derfor er det viktig å velge par som både passer til føttene dine og til aktivitetene du driver med. Underlaget du beveger deg på er en viktig faktor. Løpesko som skal brukes i terrenget krever som regel kraftigere såler med økt demping og støtte enn sko som skal brukes på tredemøller eller andre jevne underlag. Hos oss finner du alt fra baneløpssko som er designet for hastighet og akselerasjon til nøytrale løpesko som passer ypperlig til allroundbruk. Vi har også joggesko som er spesialdesignet for terrengløping og som lar deg navigere gjennom terrenget på en lekende lett måte. Er du typen til å løpe i all slags vær? Velg et vanntett par som holder deg tørr og komfortabel i selv de våteste værforholdene.

Slik tar du vare på løpeskoene dine

Når du kjøper deg nye sko er det viktig at du impregnerer dem før første bruk. Deretter bør du impregnere dem hver 7.-14. dag, avhengig av hvor mye du bruker dem. Husk imidlertid på at skoene bør være rene før du impregnerer dem, ellers kan smuss og skitt trekke dypere inn i materialene. Vent til skoene er tørre før du rengjør dem, slik at gjørme og skitt enkelt kan børstes av.