alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Løpesko til herre

 
[370]
1 / 8
Sideav 8

Tidløse, raske joggesko for menn

Om du løper til jobb eller trening, føl deg komfortabel og finn støtte i et par gode joggesko for menn fra adidas. En sporty og spontan livsstil krever god bakkekontakt, noe du får ved å velge løpesko fra adidas, med vår tradisjon for atletisk kvalitet og god design finner du i vårt utvalg en sko som passer deg og dine krav. Uansett om det er for å løpe et maraton, jogge i skogen, eller kanskje være mer komfortabel på jobb. Våre joggesko for menn stiller med en rekke kvaliteter som spisser skoen, og deg, inn mot aktiviteten.

Herre joggesko som gir deg grepet for store sprang

Løpesko for herrer må kunne dekke et vidt spekter av klimatiske og regionale forhold. Om det er snø og kaldt eller varmt og glatt har våre sko en rekke ulike tekniske løsninger for deg å velge mellom så du får rett sko for rett formål. Et par med vannavstøtende WINTER.RDY i deres tekstiloverdel holder deg tørr under økten, mens en mellomsåle med Bounce-demping gjør ethvert trinn behagelig og responsivt. adidas sine innovative løsninger strekker seg langt for å hjelpe deg til økt aktivitet. Dersom du skal løpe i terrenget er en god og gripende såle helt essensielt, og hvis du derimot er innendørs på tredemølle, så se etter en mykere såle som absorberer støtene bedre. Passform stiller og til start, våre joggesko for menn kommer fra de mer romslige til mer tettsittende, både for form og funksjon. For det er ikke bare følelsen av skoen som er viktig, å se bra ut gjør deg bedre – dette er noe adidas vet og har tenkt på i designet av skoen. Atletisk uttrykk og en rekke fargekombinasjoner å velge mellom gir deg det siste piffet for å motiveres til innsats.