alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Løpesokker

 
[24]

Spurt deg gjennom milene med løpesokker fra adidas

Det er viktig å ha det rette utstyret på plass når du skal løpe fort gjennom terreng eller langs landeveier. Vi tenker kanskje på en god tights, løpesko, vindtett jakke og et løpebelte med plass til drikkeflaske når vi skal oppgradere løpegarderoben – men visste du at gode løpesokker er en liten, men sikker investering i treningsgarderoben din? Føttene dine produserer varme når du løper av sted, og de er stadig i bevegelse. Løpesokker fra adidas kjøler ned foten, motvirker lukt, transporterer fuktighet vekk fra føttene dine og øker komforten betraktelig. Den gode passformen gjør at de føles deilige ut mot huden, og de omslutter foten din på en svært behagelig måte. Det er nemlig ikke alle sokker som sitter så godt på mens du løper. Store og løse sokkemodeller kan føles bulkete ut i skoen din, og det kan føre til blemmer etter en stund. Mange av våre løpesokker er omtrent sømløse for å forhindre gnaging og irritasjon. Enkelte sokker tilbyr dessuten støtte til mellomfoten.

Velg mellom forskjellige typer adidas løpesokker

Vanlige tennissokker lages ofte av bomull, og dette materialet er ikke spesielt godt egnet til å transportere vekk fukt. Vi anbefaler at du tenker over valg av størrelse og materialer når du skal kjøpe deg nye treningssokker til løping. Det finnes nemlig treningssokker i syntetiske materialer, og du kan også velge naturlige materialer som ull til bruk om vinteren. Ull-løpesokker kan også være gode å ha om du løper mye i terreng og blir ofte våt på beina. Bomullssokker bruker lang tid på å tørke, og det kan føles svært ubehagelig ut. Har du et par tynne ullstrømper for løping på beina, kombinert med hurtigtørkende terrengløpesko – ja, da er det bare å plaske ut i vanndammene i full komfort. Tynne og pustende sokker derimot passer godt året rundt, kanskje bortsett fra på de aller kaldeste dagene.