alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpesokker

 
[23]
Løpesokker holder føttene dine tørre lenger og gir støtte der du trenger det mest. Enten det er et par med lett kompresjon eller ekstra støtte, så finner du løpesokker som passer hos adidas.

Finn det perfekte paret ditt

Aldri undervurder betydningen av sokkene dine. Enten du setter sammen et kult antrekk for å henge med venner eller om du er ute etter nye treningsklær, så er sokkene faktisk akkurat det som kan utgjøre en forskjell. Det er derfor utvalget av joggesokker, løpesokker og løpestrømper fra adidas er bredt. Her kan du finne det perfekte paret som møter den høyeste standarden og som er laget med den mest innovative teknologien innen treningstøy. Dermed sikrer du at du både er komfortabel og stilig. Det perfekte paret kan gi deg akkurat det du trenger for å yte mer, slik at du kommer deg videre til ditt neste nivå. Du finner det nye perfekte sokkeparet ditt her hos adidas, uansett hvilken sport eller fritidsaktivitet du har i tankene.

Optimal ytelse med løpesokker fra adidas

Uansett hvilken idrett du presterer i, så finner du det perfekte paret til akkurat din idrett i utvalget vårt. Ta for eksempel fotball. Da er kompresjon med full støtte og en innovativ ventilasjon tingen for å holde deg kjølig i en opphetet dribling, og hele kampen igjennom. Om du spretter rundt på basketballbanen, så kan du nyte de perfekte sokkene med puter under føttene som støtter opp om hvert eneste steg på banen.

Ta løpesokkene i alle vær

Hvis du løper ute i all slags vær, kan en kombinasjon av disse være tingen, mens en tur på golfbanen kan kreve en utvidet komfort slik at du kan prestere optimalt under hele runden. Sokkene lar deg gå en ekstra runde slik at du kan yte ditt beste.