alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Returnere en vare

Du kan returnere et produkt gratis innen 30 dager etter at du mottok ordren.

Hvordan returnere

Alt du returnerer skal være i god stand. Forsikre deg om at du ikke klipper av eventuelle merkelapper. Pakk alle produktene i originalemballasjen.

Via post

Start en retur på nettsiden eller i appen, og følg instruksjonene. Du får all informasjonen du trenger før du leverer pakken til leveringsstedet.

Start en retur

REFUSJONER

Når produktet ditt ankommer ett av lagrene våre, og kvaliteten er godkjent, starter vi refunderingen din.

Valgte du å få tilbakebetaling til den opprinnelige betalingsmetoden din? Da kan det ta opptil 14 virkedager før du ser beløpet på kontoen din, avhengig av banken din.

Ytterligere retningslinjer

Det kan finnes flere retningslinjer for returen din.

Spesialtilpassede produkter

Unike produkter som er laget spesielt for deg, kan bare returneres hvis de har en produksjonsfeil.

Produkter i begrenset utgave

Noen eksklusive varer har en begrenset returperiode, og kan bare returneres innen 14 dager etter at du mottok ordren din. Du ser når du bestiller om produktet har en kortere returperiode.

Beskyttende fôr

Har produktet ditt beskyttende fôr? Vi kan kun godkjenne en retur hvis denne beskyttelsen ikke har blitt fjernet. Dette er av helsemessige årsaker.

VAR DENNE ARTIKKELEN TIL HJELP?

Spør kundeservice

Finner du ikke det du ser etter? Kontakt oss, så hjelper vi deg.


Man - fre: 08.00 til 18.00