alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løping · Damer

 
[788]
Ultra 4DFWD Sko SvartUltra 4DFWD Sko Svart

Ultra 4DFWD Sko

Løping

Løpeutstyr til damer

Har du nettopp startet med løping eller er du kanskje en erfaren maratonløper? Uansett hvilket forhold du har til løping, finner du mye å titte på hos adidas. Du finner alt du trenger av løpeutstyr til damer i nettbutikken, med et stort utvalg av klær, sko og tilbehør til alle løpestiler, behov og ferdighetsnivå.

Løpeutstyr til damer: klær

Det er ingen tvil om at det er nyttig å gå til innkjøp av løpeoptimaliserte klær tilpasset årstiden. Det tar nemlig ikke lang tid før du kjenner at behovene skifter i takt med årstidene. I solen trenger du nedkjølende materialer, som Climacool, og det kan lønne seg å gå for korte shorts og lette topper – så du holder deg nedkjølt. De samme klærne byr på utfordringer når høstmørket senker seg, og på vintertid er det viktig med varmeisolerende klær, så du holder på varmen ute blant elementene. Velger du mer tettsittende løpeklær med varmeeffekt og god ventilering, er du på god vei i mer kalde temperaturer.

Løpeutstyr til damer: Sko

Det er mye å tenke på når du skal velge løpesko – som teknologi, stil og ferdighetsnivå. Demping, grep og stabilitet er stikkord du ikke kommer utenom, og det er helt klart viktig at du tenker godt gjennom hva som er viktig for deg og ditt ferdighetsnivå før du velger løpesko. En annen viktig faktor er hvilke overflater du kommer til å løpe mest på. Du finner sko tilpasset løping på vei, baner og i terrenget fra adidas. Baneløpssko har som regel pigger i yttersålen og er designet for akselerasjon, høye hastigheter og sprintøvelser. Terrengløpesko gir ekstra beskyttelse og grep under ustabile forhold, og kommer gjerne med vannbestandig overdel og vanntett GORE-TEX-fôr. Spesialdesignede yttersåler sikrer best mulig grep selv ved våte og ustødige forhold. Det største utvalget finner du imidlertid når det kommer til løpesko til veioverflater. Se gjerne etter BOOST-demping for adidas’ mest energiske demping.

Løpeutstyr til damer: tilbehør

adidas har mye løpetilpasset tilbehør som løpebelter, mobilholdere, løpecaps og løpespesifikke sokker med ergonomisk passform og ekstra demping. Når det blir kaldere i været, er det utvilsomt nyttig med luer eller pannebånd i fleece og med refleksdetaljer.