alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggesko til barn

 
[8]

Øk treningsgleden med supergode joggesko til barn

Joggesko er en av de aller vanligste skotypene vi kan ha i skogarderoben vår, og de aller fleste har flere enn ett par av disse. Joggesko er særdeles anvendelige og passer til både trening og fritid, og vi anbefaler derfor alle å ha et godt utvalg av forskjellige modeller til de ulike anledningene. Hos adidas finner du et bredt utvalg av joggesko til barn i ulike varianter, farger og størrelser. Her får du søte sko i pastellfarger som tilfører et lekent, fargerikt preg til barnas eventyr. Mange av skoene har en elegant overdel i nylon med livlig trykk og skinnlignende overlag som gjør at fottøyet virkelig skiller seg ut. Takket være elastiske lisser er disse skoene enkle å få på og av seg. For litt større barn som trenger sko tilpasset løping og et høyere aktivitetsnivå, kan et par allsidige løpesko være et godt valg. Disse skoene har overdel i mesh og skinnlignende materialer med en solid ramme rundt mellomfoten som sørger for støtte og stabilitet.

Stilige joggesko, løpesko og sneakers fra adidas

Joggesko til barn fra adidas kan brukes til de aller fleste sesonger og anledninger, uansett om de skal brukes til gymtimen, på trening eller til lek med venner. Kombiner et par hvite joggesko med en søt sommerkjole eller et bar kule chinos for en sommerlig og sporty look, eller bruk et par sko i en iøynefallende farge for å skille deg litt ut. Uansett hva slags sko du velger, må du passe på å ta godt vare på dem. Dette innebærer først og fremst å rengjøre dem når de er skitne, slik at smuss og skitt ikke størkner inn. Husk deretter på å impregnere dem godt, slik at de holder seg fine og rene lenge. Dette er spesielt viktig å gjøre før første bruk.