adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Outdoor · Sko

 
[380]
1 / 8
Sideav 8

adidas Outdoor-sko

Glad i å tilbringe tid ute i naturen? Følg stier eller gå opp nye ute i den særnorske naturen med terrengsikre adidas Outdoor-sko. Du finner alt fra lette tursko til robuste fjellsko og fôrede vintersko samt terrengløpesko og sko til klatring, terrengsykling og vannsport i nettbutikken.

Utforsk naturen med adidas Outdoor

Utvalget av adidas Outdoor-sko inkluderer et stort antall fjell- og tursko i tillegg til sko beregnet for terrengløping, terrengsykling og andre uteaktiviteter som snowboard, klatring og vannsport. adidas Outdoor-sko for vinteraktiviteter er utviklet med varmeisolerende teknologi som Climaheat og PrimaLoft, som på ulike vis bidrar til å holde på varmen i kalde temperaturer, mens tursko til andre sesonger møter de norske forholdene på egnet vis. Hvis du driver med klatring, finner du et utvalg av adidas Outdoor-sko i serien Five Ten i tettsittende utforming og med uslåelig grep til både buldring og sportsruter. Og hvis du foretrekker livet i sjøkanten, kan båtsko utviklet i samarbeid med med miljø- og havorganisasjonen Parley for the Oceans, hvor skoene er produsert med resirkulerte materialer hentet fra marint avfall.

GORE-TEX og andre slitesterke elementer

Uansett hvor foranderlig terrenget kan være, finnes det i tursammenheng ett fast holdepunkt som nok aldri vil endre seg: GORE-TEX-teknologiens status i skohylla! For den som oppsøker naturen ofte, er sko med GORE-TEX en fast turkamerat – du holder deg tørr på føttene i selv de våteste myrforhold, samtidig som føttene puster og holder seg komfortable. Hvis du løper ute i terrenget, bør du se spesielt etter en robust yttersåle i gummi, slik at du er sikret optimalt grep når du løper i ulendt terreng og under våte forhold. Kombiner dette med andre slitesterke elementer som et ytre forsterkningslag, en formet tåhette, og en hælspenne i formet TPU for økt beskyttelse i terrenget.