alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Outdoor · Sko

 
[296]

Go further with Free Hiker

When we feel comfortable, our journeys into nature feel limitless. With Free Hiker 2.0, BOOST cushioning gives you the freedom to go further. Get ready for your next adventure in our most comfortable range of hiking shoes.
1 / 7
Sideav 7

adidas Outdoor-sko

Glad i å tilbringe tid ute i naturen? Følg stier eller gå opp nye ute i den særnorske naturen med terrengsikre adidas Outdoor-sko. Du finner alt fra lette tursko til robuste fjellsko og fôrede vintersko samt terrengløpesko og sko til klatring, terrengsykling og vannsport i nettbutikken.

Utforsk naturen med adidas Outdoor

Utvalget av adidas Outdoor-sko inkluderer et stort antall fjell- og tursko i tillegg til sko beregnet for terrengløping, terrengsykling og andre uteaktiviteter som snowboard, klatring og vannsport. adidas Outdoor-sko for vinteraktiviteter er utviklet med varmeisolerende teknologi som Climaheat og PrimaLoft, som på ulike vis bidrar til å holde på varmen i kalde temperaturer, mens tursko til andre sesonger møter de norske forholdene på egnet vis. Hvis du driver med klatring, finner du et utvalg av adidas Outdoor-sko i serien Five Ten i tettsittende utforming og med uslåelig grep til både buldring og sportsruter. Og hvis du foretrekker livet i sjøkanten, kan båtsko utviklet i samarbeid med med miljø- og havorganisasjonen Parley for the Oceans, hvor skoene er produsert med resirkulerte materialer hentet fra marint avfall.

GORE-TEX og andre slitesterke elementer

Uansett hvor foranderlig terrenget kan være, finnes det i tursammenheng ett fast holdepunkt som nok aldri vil endre seg: GORE-TEX-teknologiens status i skohylla! For den som oppsøker naturen ofte, er sko med GORE-TEX en fast turkamerat – du holder deg tørr på føttene i selv de våteste myrforhold, samtidig som føttene puster og holder seg komfortable. Hvis du løper ute i terrenget, bør du se spesielt etter en robust yttersåle i gummi, slik at du er sikret optimalt grep når du løper i ulendt terreng og under våte forhold. Kombiner dette med andre slitesterke elementer som et ytre forsterkningslag, en formet tåhette, og en hælspenne i formet TPU for økt beskyttelse i terrenget.