alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Terrengløping · Sko · Vanntett

 
[18]

Bekymringsfri friluft med vanntette terrengløpesko fra adidas

Hvis du elsker friluft, er du nok vant med alt slags vær, men du vil helst slippe å bli våt på beina når du er ute på langtur. Med vanntette sko til terrengløping, som du får her hos adidas, kan du ta turen ut, uansett vær, og slippe å bekymre deg for om skoene dine klarer å holde deg tørr, varm og komfortabel. Med vanntette terrengsko kan du altså nyte livet utendørs i full komfort, med fukttransporterende teknologi som GORE-TEX og sterke materialer som blant annet overdel i mesh, som puster og likevel holder vannet ute. Kan det bli bedre?

 

Gi alt med vanntette joggesko til terreng

Når du skal ut og løpe i skog og mark, er det viktig at du har den støtten og det grepet du trenger på forskjellige ujevne underlag. Her hos adidas finner du vanntette terrengløpesko med EVA-mellomsåler og traxion-yttersåler, som sørger for god demping og godt grep ute på stiene. Med materialer som Primegreen får du en høytytende sko, laget med blant annet resirkulert polyester, som er bra for både deg, terrengløpingen din og miljøet. Lukking med lisser gjør at du kan tilpasse passformen, akkurat som du liker den, slik at du kan forsikre deg om at skoen sitter godt, og gi alt uten bekymring.

 

Vanntette terrengløpesko til hele familien

Her hos adidas finner du vanntette terrengsko til hele familien, som kan gjøre våte dager utendørs helt uproblematiske, enten det er på lekeplassen, i skolegården, eller ute på herlige søndagsturer. Særlig til de minste finner du spennende farger og mønstre, som helt sikkert vil inspirere til nye eventyr utendørs. Du finner også modellene til dame og herre i ulike farger, slik at du kan tilpasse skoen til resten av turgarderoben din, enten den er fargerik eller lener mer mot det nøytrale.