alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vanntette sko

 
[220]
1 / 5
Sideav 5

Løp gjennom sølepytter og gjørme med vanntette sko

Ikke la regnvær, sølepytter og vått underlag hindre deg i å være aktiv – kom deg ut på fjellturer, løpeturer og trening med gode vanntette sko fra adidas. Vi har alt fra vanntette støvler til joggesko som er utviklet for sporty og aktive damer, menn og barn. Det er spesielt godt å ha vanntette sko om du elsker å løpe utendørs. Vi bor i et land med mye regn, og du risikerer å vente i evigheter om du ikke kan komme deg ut i regnvær. Gode vanntette joggesko sørger for at du ikke blir søkkvåt med det samme du kommer deg over dørstokkmilen. Kanskje blir den berømmelige dørstokkmilen litt kortere når du vet at du har treningssko som ivaretar god komfort? Vi har dessuten vanntette støvler til deg som liker å gå tur i fjellet eller i skog og mark. Det kan fort være ganske så vått på bakken, selv om det ikke regner akkurat mens du er ute.

Vanntette støvler til bruk i terreng

Responsiv boost, vannavstøtende membran og et adaptivt grep er bare noen av fordelene du får ved å velge vanntette sko fra adidas. Egenskapene varierer etter hvilken type sko du vil ha, men du kan for eksempel få terrengsko med Continental™-gummi i yttersålen. Disse gir deg et svært godt grep, selv i terreng med sleipe berg og glatte røtter. Du kan også få modeller med forsterket tåboks, slik at du beskytter tærne dine mot steiner og andre hindringer på stien. Se gjerne etter vanntette støvler med Primeknit-overdel for å få god stabilitet på ujevnt underlag. Denne overdelen omslutter foten din og gir deg god støtte. I tillegg fås skoene med et sporty design som ser bra ut i omtrent enhver garderobe, og på dager med lette regnskurer gjør dette dem til et godt alternativ til gummistøvler.