alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skuldervesker og skulderbager

 
[43]
FLAP BAG S SvartFLAP BAG S Svart

FLAP BAG S

Originals

Skuldervesker og skulderbager: Stil møter funksjon

Det funksjonelle møter det moderne og trendy i adidas sitt utvalg av skuldervesker og skulderbager. Komfortable bærestropper, god plass, praktiske innerlommer og stilfulle detaljer som Trefoil og 3-Stripes er noen av stikkordene som preger kolleksjonene. Mange av modellene kan dessuten bæres i hånden eller på ryggen dersom du ønsker å avlaste skuldrene. Dette er mulig takket være forskjellige stropper og håndtak. Bagene er dessuten allsidige nok til å brukes til forskjellige anledninger. Velg gjerne store skuldervesker til trening, særlig hvis du skal ha med deg sportsutstyr, sko og tilbehør. Store skuldervesker passer dessuten bra når du skal ut og reise, og du ønsker å ha sakene dine tett på deg. Det finnes også mindre varianter av adidas skuldervesker som passer ypperlig til daglig bruk. De har et stilfullt design som gjør at du kan bruke dem til jobb, skole og trening. Praktiske inner- og ytterlommer gjør det enkelt å organisere tingene dine, slik at du alltid vet hvor du har lagt mobil, nøkler og øreplugger.

Sporty skuldervesker for deg som elsker gatemote

Skuldervesker og skulderbager med 3-Stripes og Trefoil i retro 90-talls stil er et supert valg for deg som elsker gatemote. De urbane skulderbagene er rett og slett råkule sammen med et avslappet, men sporty antrekk. Eller hvorfor ikke eksperimentere med ulike stilarter og kombinere bagene med mer formelle klær? Det er uansett viktig å velge en modell som passer for det du skal bruke den til, avhengig av din personlige stil. Du kan for eksempel velge romslige shopping vesker til daglig bruk eller turer til butikken, mens større dufflebags passer best når du skal ha med deg masse saker og ting. En ting er i alle fall sikkert: Takket være praktiske skulderstropper, så har du hendene dine fri til å snakke i mobiltelefon, låse opp bildører eller holde fast i hundebåndet.