alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite sko og støvler

 
[878]
Samba OG Sko HvitSamba OG Sko Hvit

Samba OG Sko

Originals

Samba OG Sko HvitSamba OG Sko Hvit

Samba OG Sko

Originals

Klassiske, tidløse og stilige hvite sko fra adidas

Vi vet alle at trender kommer og går, men vi vet også at hvite sko har dominert og vil fortsette å dominere motebildet en god stund fremover. Det klager vi så absolutt ikke på! Hvite sko er klassiske, elegante og tidløse, og de passer til alle stiler og kan brukes til det aller meste. Hos adidas finner du et bredt utvalg av hvite sko og hvite støvler i en rekke ulike utforminger og størrelser til menn, damer og barn. Med ikoniske 3-Stripes og Trefoil-emblemet vil du uttrykke sporty eleganse uansett hvor du er.

Slik holder du hvite sko rene

Hvite sko er en het trend som har kommet for å bli. Imidlertid kan det være vanskelig å holde de hvite skoene hvite etter en tur ute, spesielt hvis du er uheldig med været. De kan lett bli grå og stygge, og det er derfor viktig å vite hva du skal gjøre for å holde dem hvite og fine i lang tid. Det er mange måter å holde dem rene på. Den ene er å fukte skoen med en klut og deretter bruke tannkrem og tannbørste for å gni ut skitten. Tannkrem inneholder ingen sterke midler som kan skade skoen og er derfor ideelt å bruke til rengjøring. Du kan også bruke multispray, men da bør du være forsiktig hvis skoene er laget av skinn. Bare bruk nok til å løse opp flekken og tørk over med en våt klut. Dersom du ikke ønsker å fukte skoene dine, kan du også bruke viskelær på å viske bort skitt og urenheter. Dette kan du gjøre på glatt skinn, gummi og semsket skinn. Hvis skoene har riper, hakk eller andre skader, kan du bruke hvit neglelakk for å dekke dem til. Faktisk kan du også bruke sminkefjerner på å fjerne skitt fra sko, og mange mener at dette fjerner flekker bedre enn vanlig såpe.

Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!