alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ultraboost-sko til løping

 
[34]

ULTRABOOST TIL LØPING – LØPETEKNOLOGI I KONTINUERLIG UTVIKLING

Den innovative ULTRABOOST-teknologien sikrer en episk energiretur som bare blir bedre og bedre – og lettere og lettere – for hver lansering av en ny generasjon adidas Ultraboost løpesko. Det unike molekyldesignet, i form av hundrevis av BOOST-kapsler, tilfører energi hver gang foten treffer asfalten, og denne ultralette mellomsålen er en ypperlig ingrediens for deg som er glad i løping og ønsker adidas’ beste energiretur på korte og lengre turer. Med Ultraboost-sko til løping er du sikret en myk, men samtidig svært responsiv, løpesko som krysser av de fleste bokser for mange løpeentusiaster.

ENESTÅENDE ENERGIRETUR

Utvalget av Ultraboost-sko fra adidas består av en rekke løpesko tilpasset hverdagsløping som stiller spesielt høye krav til god energiretur. Den innovative sålen matcher energien du setter inn – som kombinert med ultralett og responsiv demping gir deg den ultimate løpeskoen for daglig trening og løping i hverdagen.

ADIDAS ULTRABOOST-SKO MED LEKNE DESIGN OG RESIRKULERTE MATERIALER

Selv om Ultraboost er designet for løping, er det også mange som har lagt sin elsk på skoene til hverdagsbruk. adidas har inngått flere samarbeid om Ultraboost-sko med navn som Pharrell Williams og Stella McCartney, som har resultert i lekne design og fargespill. For deg som foretrekker rolig gange langs veier i urbane asfaltjungler, er komfortnivået kombinert med spennende designvarianter gode grunner til å gå for Ultraboost-sko fra adidas. Det finnes også modeller med Gore-Tex for deg som trives ute i all slags vær. Hvis du er ute etter mer bærekraftige alternativer på skofronten, finnes det flere varianter som er delvis produsert med resirkulerte materialer.