alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpeshortser for herre

 
[30]

Sett nye rekorder med behagelige løpeshorts for herre

Det er få ting som slår følelsen av å slå din egen personlige rekord, i alle fall ikke når du elsker å løpe. Vi vet hvor viktig det er å ha treningsklær som puster godt og sitter som det skal mens du trener, og du finner derfor et stort utvalg av løpeshortser for herre og andre treningsplagg her hos oss. Vi har både løse og trange løpeshorts for menn, alt etter hva du foretrekker og trenger. Trange løpeshorts for menn er spesielt utviklet for å gi støtte for dynamiske bevegelser, og de fungerer nærmest som et ekstra hudlag. Materialet er pustende og hurtigtørkende. I tillegg har mange av dem innebygd UV-beskyttelse for lange treningsøkter under solen. Se gjerne etter varianter med kompresjonspassform som sitter som støpt på kroppen. Disse shortsene former seg etter kroppen din og bevegelsene dine, og de kan medvirke til redusert muskelvibrasjon. Noen av dem lages av materialer som motvirker vond lukt.

Løse løpeshorts for menn

Løse løpeshorts for herre er populære og allsidige plagg som også kan brukes til andre treningsformer og til fritidsbruk. Shortsene lages av elastiske materialer som puster og fjerner fuktighet på en effektiv måte. Se gjerne etter mesh-innlegg for ekstra ventilasjon på varme dager. Enkelte modeller fås med praktiske detaljer som sidesømlommer, noe som er nyttig når du skal bruke shortsen utenom trening også. Snorstramming i livet gjør det mulig å tilpasse passformen ytterligere. Noen av våre joggeshorts for menn fås med innebygd tights for bedre dekning og støtte. Det brukes materialer som resirkulert polyester. Ikke bare velger du en løpeshorts med svært gode egenskaper for deg som elsker å være aktiv, men du tar også et valg som er godt for miljøet. Ved å kjøpe produkter av resirkulerte materialer er du nemlig med på å forhindre sløsing av verdifulle ressurser.