alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badetøy til dame

 
[103]
1 / 3
Sideav 3

Føl deg fin og komfortabel med stilig badetøy til dame

Uansett om du skal på stranden eller i svømmehallen, er det viktig å ha badetøy av høy kvalitet som er både komfortabelt og stilig. Hos adidas har vi et bredt utvalg av badetøy til dame i ulike varianter, farger og størrelser. Vi har blant annet praktiske badedrakter og tankinis som holder seg på plass uansett aktivitetsnivå, og de prydes med stilige 3-Stripes og Trefoil-emblem som uttrykker sporty eleganse hvor enn du er. Vi har også en rekke bikinier, og du kan velge mellom å kjøpe bikinisett eller sette sammen din egen unike bikini med ulike overdeler og underdeler. Velg mellom plagg med lett støtte eller middels støtte for å finne den varianten som passer best for deg.

Slik velger du riktig svømmeklær til dame

Når du skal velge svømmedrakt til dame, bør du først og fremst tenke over hva du skal bruke det til. Skal du på sydentur og ønsker badetøy til bruk på stranden eller ved bassenget for å bade og sole deg? Da kan en fin bikini være ideelt. Den gjør at du får sol på store deler av kroppen, samtidig som du føler deg fin. Hvis du trenger klær til svømmetrening og fokuserer på hastighet, bør du velge klær som minimerer motstanden i vannet. Velg da en sportsbadedrakt eller sportsbikini som er spesialdesignet for nettopp dette.

Hvordan vasker du badetøy?

For at badetøyet skal holde på kvaliteten sin og være fint i mange år, er det viktig å vedlikeholde plaggene riktig. Prøv å unngå for mye solkremsøl og skyll plaggene direkte etter du har badet – spesielt hvis du har vært i klorbasseng. Rester av klor, solkrem og svette kan nemlig ødelegge materialene. Bikinitrusen bør vaskes dersom du har brukt den en hel dag, mens toppen kan vaskes annenhver dag. Husk først og fremst på å følge vaskeanvisningene, og vask for hånd eller på finvask i maskin. Bruk gjerne vaskepose og skånsomt vaskemiddel og ikke bruk tøymykner, da dette kan slite ekstra på badetøyet.