alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badetøy

 
[368]
Vi befinner oss øverst på verdenskartet, der badetemperaturene ikke alltid er optimale, men badegleden er uansett til stede. Vi har badeshorts til badebukser, svømmebukser og langermede badedrakter, for alle slags badere og svømmere, unge som gamle. Her finner du også spesialkolleksjoner fra de mange samarbeidene våre, og også badetøy i større størrelser for de som trenger det. Sport er for alle, tross alt. Finn badetøyet som hjelper deg med å oppnå nye rekorder i vannet, eller som holder deg komfortabel på stranden, med hurtigtørkende egenskaper. Du finner også badetøy med klorresistent stoff, når det er på tide med litt hviletid ved bassengkanten. Performance, Originals eller kanskje begge deler? Du kan velge strand- og vannstilen din helt selv, med badetøy fra adidas, og nyte tiden i vannet så lenge du vil.
1 / 8
Sideav 8

Flott og fin med badetøy fra adidas

Uansett om du skal svømme innendørs som en del av en treningsøkt eller ta en tur på stranden, er badetøy av høy kvalitet helt essensielt til hverdags, ferier og spontane sommerdager. Hos adidas fører vi et bredt utvalg av badetøy og tilbehør til herre, dame og barn. Med badetøy fra adidas vil du garantert føle deg fin uansett hvor du er, samtidig som du har på klær som er behagelige og av høy kvalitet. Velg mellom en rekke ulike farger og varianter for å sette sammen et antrekk som reflekterer din personlige stil.

Stilige og komfortable bikinier, badedrakter og badeshorts

Uansett om du trenger ny bikini, badedrakt eller badeshorts, er vi sikre på at du finner det du er på jakt etter hos adidas. Dersom du driver med fitness-trening, kan du velge en klorresistent badedrakt som er laget av mykt materiale. Foretrekker du heller bikini? Vi har en rekke forskjellige varianter som er perfekte for de solfylte dagene på stranden. Velg gjerne en modell i klorresistent materiale slik at du også kan bruke den i basseng uten å skade materialet. Ser du etter en god badeshorts, kan du velge mellom både korte og lange varianter. Se gjerne etter hurtigtørkende materialer slik at du er komfortabel både i bassenget og på solstolen.

Sørg for at badetøyet ditt lever lenge

Uansett om du bruker badetøyet ditt daglig til trening eller kun på ferie om sommeren, er det viktig at du tar godt vare på det. Først og fremst bør du alltid sørge for å skylle badetøyet ditt etter hvert bad, uansett om det har vært i saltvann eller klorbasseng. Når du skal vaske det må du passe på å følge vaskeinstruksjonene nøye, samt å bruke skånsomt vaskemiddel. Unngå tøymykner og tørketrommel for å forlenge levetiden til plaggene og for at de skal holde seg fine lenge.