alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skibukser

 
[23]

Skiglede med stilige skibukser fra adidas

Det er lite som slår følelsen av å suse av gårde over puddersnøen med ski på beina. Men for å få et vellykket skieventyr er det helt essensielt å ha de riktige skiklærne. Dette innebærer blant annet gode skibukser, og vi har en rekke ulike alternativer å velge mellom. Når du skal kjøpe deg en ny skibukse er det noen vesentlige ting du bør se etter. Kvalitet er det viktigste, og buksen bør være både robust og fleksibel for god bevegelsesfrihet. Du bør også velge bukse etter hva slags stil du har – er du en tøff snowboarder som liker baggy klær eller en klassisk slalåmtype? Liker du iøynefallende eller diskré farger? Eller ønsker du kanskje flere skibukser for ulike anledninger?

Skibukser som er like fine på skitur som på gåtur

En av tingene vi elsker med skibukser fra adidas er at de er like fine å bruke på gåtur som på skitur. Vi har for eksempel multibukser som er perfekte for fjellturer og klatring med vannavstøtende overflater som stenger regn og snø ute. Den holder deg dermed tørr, samtidig som konstruksjonen med stretch i fire retninger beveger seg i takt med deg for full bevegelsesfrihet på turen. Vi har også en rekke værmotstandige, myke skallbukser for skigåing som puster mens du klatrer. Med forsterkede områder på anklene blir du beskyttet mot slitasje fra skikanter, og glidelåsene på anklene gjør at buksene passer perfekt over støvelkanten.

Ta vare på skiklærne dine

Uansett hvilke skibukser og skiklær du har, så er det viktig at du tar godt vare på dem. Dette innebærer blant annet å følge vaskeanvisningene og vaske klærne på kalde programmer med skånsomt vaskemiddel. I tillegg bør du også unngå å bruke tøymykner og tørketrommel for å forlenge plaggenes levetid, slik at du kan ha dem i lang tid.