alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skiklær

 
[53]

“I like the feeling of the skiing I do that earns the win, not the win itself. You enjoy the moments right before it happens.”

Mikaela Shiffrin

Mikaela Shiffrin in a snowy outdoor setting, looking away from the camera smiling, in the TERREX Techrock GORE-TEX Snow Jacket

A Record Resetting Champion.

Mikaela Shiffrin has been setting record after record, achieving the most World Cup wins of any alpine skier in history. Check out the Mikaela Unfiltered series and let her inspire you to hit the slopes this winter.
WATCH NOW
1 / 2
Sideav 2

Gå en sprek vinter i møte med nye skiklær fra adidas

Det sies at nordmenn er født med ski på bena, og selv om dette kanskje ikke stemmer helt, er det ingen tvil om at en stor del av den norske befolkningen er over gjennomsnittet interessert i skisport. I tillegg til å følge med på ski på TV-en, er mange enige i at det er en utmerket treningsform eller rett og slett en flott familieaktivitet i påskefjellet. Gleden er alltid stor når den første snøen faller og drømmen om nypreppede løyper ikke lenger er så fjern. Hos adidas finner du skiklær og utstyr for å prestere maksimalt uten at det går på bekostning av komforten – uansett hvordan væreforholdet er og hvilke ambisjoner du har i sporet.

Gjør treningsgarderoben vinterklar

Vinteren er lang, og derfor er ingen to dager like. Dette betyr at du trenger en garderobe med skiklær som er klar for en lang vinter med mye varierende vær. adidas har et stort utvalg pustende jakker med blant annet formede ermer for topp bevegelsesfrihet samt vannavstøtende og isolerende materialer som både holder på varmen og slipper ut fuktighet for å unngå at du blir klam under jakken. Noen vinterdager er naturligvis kaldere enn andre, og for de roligere turene vil en dunjakke sørge for at du holder varmen selv om du tar en Kvikk Lunsj-pause underveis, mens fleece-paneler under ermene sikrer at bevegelsesfriheten er på topp når du gir gass oppover bakken. For varmere dager hvor du bare trenger litt ekstra varme vil en praktisk og behagelig vest med pustende bakpanel være midt i blinken for deg.

Bredt utvalg av skiutstyr fra adidas

Du må heller ikke glemme skibuksa eller tilbehør som teknisk undertøy, vanter og varme hodeplagg. Flere av våre skiklær for skisport er dessuten laget med resirkulert polyester, slik at vi kan spare ressurser og redusere utslipp. Planeten vår er dyrebar, og vil gjøre det enklest mulig for deg å være miljøvennlig uten at det går på bekostning av stilen din eller prestasjonen i skisporet.