alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

GORE-TEX®-jakker

 
[38]
Terrex 3-Layer Waterproof GORE-TEX Regnjakke GullTerrex 3-Layer Waterproof GORE-TEX Regnjakke Gull

Terrex 3-Layer Waterproof GORE-TEX Regnjakke

Menn TERREX

GORE-TEX®-jakker beskytter deg mot selv de tøffeste elementene

De fleste har hørt om GORE-TEX®, men du er ikke alene om å lure på hva det egentlig er. GORE-TEX® er et vann- og vindtett materiale med enestående pusteegenskaper, og det er en avansert teknisk membran som spiller hovedrollen i materialet. Membranen er svært tynn og har mikroskopiske porer som er 20 000 ganger mindre enn en vanndråpe. Denne membranen festes til et robust yttermateriale og som regel et mykt og teknisk fôr på innsiden. Materialet behandles dessuten med DWR, som er en slitesterk og vannavvisende polymer – vanndråpene vil rett og slett rulle rett av materialet. Dette gjør GORE-TEX® til det perfekte materialet for aktive mennesker som nekter å la seg stoppe av vær og vind, og vi har et fantastisk utvalg av GORE-TEX®-jakker for de neste eventyrene.

Praktisk komfort og beskyttelse

En teknisk jakke vil heve turopplevelsen med flere hakk, enten du er en ivrig fjellgeit eller er på utkikk etter en jakke som passer til de daglige lufteturene med hunden og kanskje en sporadisk fjelltur. I tillegg til å være vindtette, vanntette og pustende, kommer GORE-TEX®-jakker fra adidas med en rekke andre praktiske funksjoner. Med vanntette glidelåslommer for verdisakene, justerbar og hjelmkompatibel hette, stående krage, mediautgang slik at du kan lytte til favorittmusikken eller -podcasten på tur, praktiske strammesnorer og elastiske mansjetter er det lite som kan stoppe deg. Du kan velge mellom modeller med hel og halv glidelås, og en jakke med nedpakkbar Karkaj-teknologi er ideell for dagene du ikke vil legge ut på tur med jakke på, men været ser litt utrygt ut.

Bred utvalg av kvalitetsjakker

Hos adidas finner du garantert en komfortabel GORE-TEX®-jakke som passer din stil og ditt aktive liv. Denne avanserte teknologien er et bevis på at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær. GORE-TEX®-jakker er helt essensielt for de som synes at livet er best ute.