alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Turgåing · Klær

 
[378]
1 / 8
Sideav 8

Nyt turen med komfortable og praktiske turklær fra adidas

Snødekte fjell, daler med rennende bekker, storslåtte fjorder, sol og fuglekvitter. Dette er definisjonen på norsk natur. Uansett om det er sol og skyfritt eller om det regner, snør og blåser, er det helt essensielt å ha gode turklær for hånden. Vi nordmenn elsker å være ute på tur og nyte alt det vakre landet vårt har å by på. Noen ganger ønsker vi å komme oss ut for å rense hodet etter en hektisk dag, og andre ganger drar vi ut for å utfordre oss selv treningsmessig. I adidas heier vi på alle sporty damer og menn som tar seg tid til å dyrke seg selv i en ellers travel hverdag. Enten du foretrekker rolige søndagsturer med familien eller om du elsker å være ute i det fri med telt eller hengekøye, så har vi klærne som passer. Klærne våre leverer både stil og kvalitet for at du skal føle deg fin og komfortabel uansett hvor langt inn i marka du skal.

Bredt utvalg av turbekledning til både herre og dame

Hos adidas har vi et bredt utvalg av turklær til herre og dame, uansett hva slags aktivitetsnivå dere er komfortable med. Her finner du en rekke ulike jakker til forskjellige sesonger og anledninger, alt fra tynne og godt ventilerte sommerjakker til varme og lune vinterjakker. Velg en vind- og vanntett jakke dersom du er typen til å være ute i all slags vær, og gjerne også med en hette som er praktisk dersom himmelen åpner seg. En god turbukse er også essensielt, og den bør tåle alt som skog og mark har å by på, samtidig som den er fleksibel og gir deg god nok bevegelighet til å kunne gå opp selv de bratteste stiene. Dessuten har vi selvsagt en rekke t-skjorter, gensere og andre overdeler, i tillegg til shorts, tights og komplette treningsdresser.