alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Turgåing

 
[829]

Kos deg på tur med kvalitetsklær fra adidas

Det er lite som slår følelsen av å utforske vakker skog og mark for å nyte den friske luften som vi har i landet vårt. For å få en best mulig turopplevelse, bør du imidlertid sørge for å ha klær og utstyr av høy kvalitet med deg. Hos adidas har vi alt du trenger til din neste tur i skog og mark, uansett aktivitetsnivå. Vi har klær til hele familien i ulike farger, størrelser og varianter, og vi er sikre på at du finner akkurat det du er på jakt etter her hos oss.

Ut på tur – aldri sur!

I Norge er vi oppvokst med dette ordtaket, og de fleste har opplevd å dra ut på tur i all slags vær. Dette er heldigvis ikke noe problem med de rette klærne. Det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Hos adidas finner du en rekke turklær for enhver turgåer, uansett om du foretrekker rolige søndagsturer med familien eller om du skal på en krevende topptur. Du bør blant annet skaffe deg et par gode tursko med godt grep som takler ulendt terreng. Boost™-teknologien vår er den mest responsive støtdempingsteknologien noensinne. Den gir uendelig energiretur i all slags temperaturer, samtidig som den tilpasser seg ujevne overflater. Sko med TERREX Free Hiker Parleys-yttersåle gir enestående grep. ADAPTIVE TRAXION gjør at skoen tilpasser seg alle typer underlag, uansett hva slags terreng du går i. Dersom du også skal bruke skoen i regn, bør du velge en sko med GORE-TEX®-fôr for vanntett og pustende ytelse. I tillegg til sko bør du ha en god ytterjakke som er tilpasset været og sesongen, samt solide turbukser og pustende klær innerst på kroppen. Miks og match mellom ulike varianter og farger for å finne det turantrekket som passer perfekt for deg.