alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Outdoor · Klær

 
[418]
Pris
kr244 - kr7,999
2447999
1 / 9
Sideav 9

adidas Outdoor-klær

Du vet hva de sier: «Det finnes ikke dårlig vær – bare dårlige klær». For alle som er glade i å tilbringe tid i naturen er det viktig å være bevisst på hva man trenger av klær for å kunne bevare gleden over å være ute, og ikke la det gå over i frustrasjon over feil valg av jakke eller hodeplagg når du er ute og bare skal nyte. Ta en titt på utvalget av adidas Outdoor-klær i nettbutikken – og finn nye favoritter blant terrengsikre klær for deg som trives ute blant elementene.

«Ut på tur – aldri sur!»

Forbered deg på uforutsette værforhold, og legg lag på lag med varmeisolerende baselag, varme fleecejakker eller mellomlagsjakker med komfortabel Primeknit og stretch. Fullfør looken med et passende ytterlag i form av regnjakke, dunjakke eller en varmeisolerende turjakke – en utejakke eller anorakk med varmeisolering og vattering eller vind- og vannavstøtende materialer. Blant utvalget av adidas Outdoor-klær finner du også en rekke turbukser med vannavstøtende finish og varmeisolerende Climawarm-teknologi – perfekt for lange turer i terrenget når du ikke vet hvordan været blir, men vil holde deg komfortabel uansett værforhold. Hvis du liker å løpe i terrenget, kan du for eksempel se etter adidas Terrex-tights beregnet for terrengløping, hvor en vindresistent front og ventilerende partier bak sikrer at du holder på temperaturen foran, men lar huden puste og unngår fuktlag bak.

adidas Outdoor-klær til utendørsaktiviteter

I tillegg til klær beregnet for turgåing og terrengaktiviteter, finner du en rekke plagg til skisport, vannsport og klatring. Hold på varmen i vinterhalvåret, og velg klær med pustende materialer og fukttransportering i de varme sommermånedene for å holde på komforten året gjennom. En rekke adidas Outdoor-klær til skisport og snowboard er utviklet med lette og pustende Polartec-tekstiler, samt dobbel isolering i form av Climaheat- og PrimaLoft-teknologi, som har stretch i fire retninger og vannmotstandig belag, og samtidig sikrer at du holder på varmen.