alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Outdoor · Klær

 
[557]
1 / 12
Sideav 12

Ta din del av utendørsgleden med outdoor-klær

Livet er bedre utendørs, er det en del som sier. Det er det enkelt å si seg enig i, men det har jo også sine utfordringer. Elementene kan man rett og slett ikke kontrollere, og det betyr at man må forberede seg på mange slags situasjoner og forhold som er vanskelige å forutse. Med de rette outdoor-klærne og plaggene fra adidas ligger du allerede foran skjema. Allsidige plagg som kan håndtere flere forskjellige værforhold og aktiviteter er noe av det nyttigste når terrenget, skogen eller stiene lokker, og man kanskje ikke vil ha med seg et separat plagg for hvert væromslag. Å pakke lett er også en glede, tross alt. Den rette jakken, parkasen, overtrekksbuksen, treningsbuksen eller til og med det rette undertøyet kan ha alt å si for hvordan lange eller korte turer, løperunder eller andre eventyr i naturen utarter seg. Med utendørsplaggene fra adidas finner du både teknologi og stil som holder seg både gjennom motesesonger, regnskyll og solskinnsdager.

Friluftsliv og funksjonelle klær til alle

Det burde være alle forunt å komme seg ut av døren så ofte man vil. Hos adidas er det et fokus på aktivitet og sport sammen med mote og stil, og de klassiske utendørsplaggene sammen med moderne innovasjon, snitt og teknologi er kanskje noe av det som legger til rette for nettopp det. Du trenger ikke legge stilen på hyllen bare fordi det regner, sludder, snør eller er stekende varmt. Hos adidas finner du outdoor-klær som bruker Primeblue, AEROREADY, avansert mesh og pustende GORE-TEX® til å holde deg tørr og komfortabel gjennom alle slags utfordringer. Vannavstøtende, vindavvisende, robust, hardfør, varm – det er mange ord som kan brukes om outdoor-plaggene fra adidas, men det aller beste er at du ser alle kolleksjonene her, så du kan velge selv hva som er viktig for dine nyeste eventyr i naturen. Eller en helt vanlig dag i byen.

Outdoor Klær Ofte stilte spørsmål

Lag-på-lag-bekledning sikrer allsidighet og gjør det mulig å regulere kroppstemperaturen ved å legge til eller fjerne lag etter behov. Dette bidrar til god transportering av fukt, isolering mot kulde og beskyttelse mot vind og regn.
Vi skiller mellom fire lag: - Baselag: Et baselag transporterer fukt bort fra huden. - Mellomlag: Et lett mellomlag bidrar til å holde kroppen varm samtidig som svette transporteres bort fra kroppen under uteaktiviteter. - Isolerende lag: I dette laget møtes dunlignende varme og bevegelsesfrihet – selv på de kaldeste dagene. - Ytterlag: Et godt ytterlag bidrar med pustende beskyttelse fra vind, regn og snø.
Ytterlag har ofte ventilering gjennom glidelåsåpninger på strategiske plasser, mens baselag og isolerende lag har justerbar lukking for å slippe ut overflødig varme etter behov.
Základné vrstvy oblečenia zvoľte z materiálov ktoré odvádzajú vlhkosť a vyhnite sa bavlne, ktorá vlhkosť zadržiava. Správna možnosť vetrania pomocou zipsov a nastaviteľných manžiet môže tiež pomôcť lepšie regulovať vlhkosť.
Áno, keď sa prestanete hýbať, telesná teplota rýchlo klesá. Počas odpočinku pridajte izolačnú vrstvu a keď sa opäť začnete hýbať, odstráňte vrstvu oblečenia, aby ste zabránili prehriatiu tela.