alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

TERRENGLØPING SKO

 
[62]
1 / 2
Sideav 2

Styrk din indre motivasjon med et par sko for terrengløping

Når du oppnår en så god kontakt med underlaget som med yttersålene til et par adidas-løpesko ment for terrengløping, er det lett å finne tilbake til den indre motivasjonen din for å løpe i terreng og være i ett med naturen når du trener. Såler laget av rågummi med røffe profiler gjør at du får kontakt med underlaget selv når underlaget er ulendt og til tider glatt. Utfordringen som også bygger opp balansemuskulaturen i kroppen din krever også en god støtte fra sko for terrengløping. adidas sine løpesko har nettopp det som kreves for å gi deg den støtten.

Terrengløpesko for selvsikre steg i marka

Sko av resirkulert polyester og med såler av gummi gir en unik opplevelse av kontroll i terrenget. Enten du løper oppover fjellsiden eller i marka, så vil et par adidas sine terrengløpesko gi deg den støtten og den boosten du trenger for å ta selvsikre steg. Med mellomsåler og overdeler som støtter opp rundt foten din, kan du trene muskler ute i ulendt terreng. Her slipper du den harde asfalten som hardt underlag mot stegene dine og du kan bare nyte å være i ett med naturen. Med såler som er beregnet for det som er uventet, enten du møter mose eller stein, så er du klar for en skikkelig treningsøkt i marka.

 

Beredt for snø, sludd, regn og sol

Med vannavstøtende overdeler og gummisåler som griper om underlaget så skal du kunne løpe uansett vær og føreforhold, og likevel holde deg tørr på føttene. adidas sine terrengløpesko puster og ventilerer vekk svette, mens du konsentrerer deg om å sette føttene dine på stien underveis. Finn frem til dine neste terrengløpesko fra adidas allerede i dag. Favorittene venter på deg i nettbutikken vår. Her kan du lete gjennom farger og modeller til du finner det paret som passer deg og treningen din aller best, enten du faller for et par Terrex-sko som beskytter godt med sin membran av GORE-TEX og en god Traxion såle, eller du finner en lettere yttersåle med like dype profiler. Alle sammen kan vedlikeholdes med en lett impregnering og ved at du tørker over skoen innimellom.