alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

GORE-TEX® sko

 
[96]
Forum Hi GORE-TEX Sko SvartForum Hi GORE-TEX Sko Svart

Forum Hi GORE-TEX Sko

Originals

1 / 2
Sideav 2

Robuste og gode GORE-TEX® sko fra adidas

Når det kommer til robuste og solide sko som skal tåle selv de tøffeste forholdene i terrenget, er det lite som kan måle seg med gode GORE-TEX® sko fra adidas. Vi har et bredt utvalg av sko til både herre og dame til all slags bruk. Noen modeller er lette og perfekte til løpeturer i skog og mark, mens andre er tyngre og mer robuste modeller med god ankelbeskyttelse og såler som gir godt grep uansett hvor du går. Velg en variant i en iøynefallende farge for å skille deg litt ut og uttrykke uredd turglede, eller gå for en tidløs og anvendelig variant i grått eller sort dersom du foretrekker det.

Hva er GORE-TEX®?

De fleste har vel hørt om vidunderet GORE-TEX®, men hva er det egentlig med dette materialet som gjør det så uslåelig? GORE-TEX® er en vanntett, pustende og syntetisk tekstil som hovedsakelig ble oppfunnet til bruk i romfartsindustrien. Den ble patentert i 1976, men hoved-patentet er nå utløpt. Det finnes i dag en rekke produkter som har lignende egenskaper med samme teknologi. Nå har GORE-TEX® blitt en generisk betegnelse for pustende og vanntette tekstiler og sko, og det er et særdeles populært materialvalg for robuste turklær for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster.

Hvordan rengjør du GORE-TEX® sko?

Uansett om du har skaffet deg tunge GORE-TEX® støvler eller lette GORE-TEX® joggesko, er det viktig at du vet hvordan du tar vare på dem slik at de beholder de gode egenskapene i lang tid fremover. Hvis skoene blir skitne, kan du enkelt tørke av dem med en klut. Dersom du legger dem i bløt eller skyller dem, risikerer du at membranen blir skadet. Det viktigste av alt er at du impregnerer dem både før bruk og regelmessig deretter – gjerne hver 7. til 14. dag, avhengig av hvor ofte du bruker dem.