alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Campus sko

 
[60]
1 / 2
Sideav 2

Klassiske Campus sko fra adidas

adidas Campus er sko som henter frem det aller beste fra det populære 80-tallet. Dette er en ikonisk sko som har påvirket mote, popkultur og trendbilder i lang tid. Dagens modeller henter inspirasjon fra den populære, originale Campus-skoen med moderne oppdateringer som fleksibel, mønstret yttersåle og lett demping. Disse skoene har en normal passform og lukking med lisser, noe som gjør dem anvendelige og praktiske for ulike bruksområder. De har en gummisåle med et godt grep og overdel i skinn med Geofit-krage og pløse. Innsiden er laget med fukttransporterende mesh og syntetisk skinn i fôret. Som prikken over i-en har skoen en forsterket tåhette og en tydelig 3-Stripes logo som viser at den har røtter i den velkjente og populære adidas-arven.

Hvilken adidas Campus sko passer for deg?

Du får en rekke ulike adidas Campus sko her hos oss i ulike farger og størrelser til både herre og dame. Velg en klassisk modell i hvitt som kan kombineres med stilige chinos, en søt sommerkjole eller en kul jumpsuit for en stilren og sommerlig look. Du kan også velge en råstilig svart modell med 3-Stripes logoen i hvitt for å skape et tidløst og klassisk uttrykk. Dersom du ønsker en mer fargerik variant, kan du velge en modell i rødt eller blått, eller du kan gå for en moteriktig variant i gult. I tillegg til de klassiske modellene har vi også elegante, kremhvite modeller som gir en eksklusiv følelse og som virkelig er iøynefallende. Uansett hvilken adidas Campus sko du velger, vil du garantert føle deg både stilig og komfortabel i disse moteriktige skoene. Husk å impregnere dem før første bruk og deretter regelmessig for godt vedlikehold, slik at de holder seg i mange år. De kan vaskes med spesialmidler for skinnsko eller ganske enkelt med naturlig grønnsåpe og varmt vann.