alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Friluftsliv og Outdoor

 
[1215]
Terrex 2-Layer Non-Insulated Snow Anorakk
Terrex MYSHELTER 3-Layer GORE-TEX Snow Jakke
Terrex 2-Layer Non-Insulated Snow Anorakk
TERREX Free Hiker 2 GORE-TEX Hiking Sko
TERREX Free Hiker 2 GORE-TEX Hiking Sko
Terrex Free Hiker 2 Hiking Sko
Terrex Free Hiker 2.0 GORE-TEX Terrengsko
Terrex MYSHELTER 3-Layer GORE-TEX Snow Jakke
Terrex Techrock GORE-TEX PRO Regnjakke
Terrex Techrock Gore-Tex Pro Jakke
Terrex Techrock GORE-TEX PRO Regnjakke
Terrex Trailmaker High COLD.RDY Hiking Sko
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Sko
Terrex Free Hiker COLD.RDY Turstøvler
Terrex Trailmaker Hiking Sko
Terrex Agravic 2.5 Layer Regnjakke
Terrex Liteflex Hiking Bukse
TERREX XPLORIC RAIN.RDY CITY JAKKE
Terrex Zupahike Hiking Bukse
Terrex Trail Running Printed Vindjakke
Terrex Yearound Soft Shell Bukse
Terrex Multi RAIN.RDY Primegreen Two-Layer Regnjakke
Terrex Agravic Windweave Vindjakke
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Sko
Varilite Hybrid Jakke
Terrex Agravic Boa Mid RAIN.RDY Terrengsko
Terrex Free Hiker COLD.RDY Terrengsko
Terrex Soulstride Terrengløpesko
Terrex Trailmaker High COLD.RDY Hiking Sko
Terrex Trailmaker Mid RAIN.RDY Tursko
Terrex Trailmaker Mid RAIN.RDY Tursko
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Sko
Adicolor Jakke
Terrex Hyperhiker Hiking Sko
Terrex Free Hiker COLD.RDY Terrengsko
Terrex Trailmaker Hiking Sko
Terrex Agravic Flow Primegreen Terrengløpesko
Terrex Agravic Flow 2.0 GORE-TEX Terrengløpesko
Tracerocker 2.0 GORE-TEX Terrengløpesko
Terrex Swift R3 Mid GORE-TEX Hiking Sko
Terrex Winter Mid Boa Terrengsko
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Sko
Hooded Premium Long Slim Jakke

Vi har alt du trenger innen friluftsliv

I Norge er vi så heldige å ha en fantastisk natur som vi kan utforske så ofte vi vil. Derfor tilbringer nordmenn mye tid ute og har dermed en sterk tilhørighet til naturen, men vi vet også hvor viktig det er å ha riktig utstyr. Været kan variere fra årstid til årstid, men også fra dag til dag. Derfor er det viktig å ha utstyr som holder deg komfortabel gjennom hele året, uansett vær. For husk – det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Du finner alt du trenger innen friluftsliv i nettbutikken til adidas.

Klær og sko til alle opplevelser utendørs

Det spiller ingen rolle om du bare skal ta deg en rolig søndagstur med familien eller gå en heftig topptur. Riktig klær, sko og utstyr bør du ha uansett. Om vinteren kan det være en god idé å gå for ull innerst og deretter andre plagg lagvis etter temperaturen og værforholdene. Vi har alt fra tynne softshellbukser til boblebukser, vindjakker til dunjakker. I de varmere månedene kan du gjerne gå for en behagelig shorts eller tights og en løs t-skjorte for en sporty og komfortabel look. Minst like viktig er det å ha gode sko som er tilpasset forholdene. Noen foretrekker lette joggesko, mens andre ønsker mer robuste tursko med GORE-TEX® og grepsikre såler.

Ikke glem tilbehøret!

I tillegg til klær og sko av høy kvalitet, finner du også praktisk tilbehør hos adidas. Skaff deg for eksempel et bare gode sokker som gir ekstra demping og komfort på turen og et pannebånd som skjermer ørene dine for kulde. Dersom det er sol og du ønsker skjerming, kan du gå for en caps som beskytter hodet og ansikt. Sist, men ikke minst bør du ha en god sekk med deg der du har plass til en tynn jakke, vannflaske, matpakke og andre ting som du ønsker å ha med deg på turen.