adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Løpesko & Joggesko Damer

 
[385]
1 / 9
Sideav 9

LØPESKO FOR DAMER

Mange vil si at løping er blant de beste treningsformene som finnes. Ikke bare trener du styrke, utholdenhet og kondisjon – du kan også tilbringe mer tid utendørs, så kroppen får frisk luft og naturlig lys under treningen. Gode sko kan imidlertid utgjøre en stor forskjell for resultatet og motivasjonen. Dette vet adidas. Utvalget av løpesko for damer fra adidas inkluderer:
  • Løpesko for vei
  • Baneløpssko
  • Terrengløpesko
  • Nøytrale løpesko
  • Naturlige løpesko
  • Stabile løpesko
Slik velger du løpesko for damer
Det er viktig at du vurderer underlaget du kommer til å løpe mest på. Forskjellen mellom veier, baner og terreng avgjør hva slags grep og demping du har behov for. Hvor ofte du løper og hva slags løpetrening du driver med, er også viktige faktorer. Begynn med å spørre deg selv hva målet ditt er. Vil du løpe maraton, bli med på 5-kilometer eller starte smått én gang i uken?

Deretter anbefaler vi at du får en profesjonell evaluering av føttene dine for å avgjøre hvorvidt du har underpronasjon, overpronasjon eller nøytrale føtter. Det kan være viktig at du velger stabile løpesko eller spesielle løpesko for overpronasjon hvis føttene dine trenger det.

Den perfekte løpeskoen er forskjellig fra person til person. Vi er alle forskjellige – inkludert føttene våre. Ta også vekt med i regnestykket når du velger hvor mye demping du trenger. Og når du prøver løpeskoene, kan du vurdere å gå en halv størrelse opp, da føttene dine gjerne utvides under sportsaktiviteter. Det er også viktig at du går inn skoene i et par dager før du bruker dem til løping.

Og selv om du forelsker deg i løpeskoene dine fra adidas, bør du aldri bruke det samme skoparet for lenge. De ser kanskje nye ut over lang tid, men vanlige løpesko bør bare brukes i cirka 400–600 kilometer. Og hvis du løper ofte, bør du passe på at du har flere skopar slik at du kan veksle mellom dem og forhindre skader.

PureBOOST X
PureBOOST X fra adidas er laget bestemt for kvinner. Opplev den positive energien som kommer fra BOOST™ – et pustende overlag i mesh og en bue som former seg etter foten. Innen løping for kvinner utkonkurrerer PureBOOST X alle andre modeller.
Løping på vei
Det er gjerne langs veien vi finner flest løpere. De flate og jevne underlagene som bare fortsetter og fortsetter, byr på enkle og tilgjengelige løpeturer. Samlingen av løpesko for kvinner for løping på vei gir riktig støtte for nettopp disse overflatene, med nok grep til å takle all slags vær.
Baneløping
Løpesko for baneløping er designet for én ting: hastighet. Og med riktig fart, kommer samlingen vår av baneløpssko for kvinner til å hjelpe deg med å slå den personlige rekorden din samtidig som du holder deg skadefri. Skoene veier rundt 200 gram, så de er ekstremt lette. Slik kan du løpe raskest mulig uten å ha unødvendig vekt mot bakken.
Terrengløping
Det er lite som er bedre enn å utforske det ukjente til fots – og det er nettopp dette samlingen av terrengløpesko fra adidas gjør det mulig å gjøre. Med terrengspesifikke funksjoner som terrenggrep, ekstra beskyttelse og terrengspesifikke skooverdeler kan du løpe på ujevne, skarpe, glatte og våte underlag. Se etter modeller med GORE-TEX® for vannbestandige og pustende materialer.
Løping på tredemølle
Noen ganger er det tredemøllen som passer best. Kanskje er det været eller dagsplanen som påvirker planene – kanskje foretrekker du det. Uansett hvor raskt du løper, kan du finne løpesko som er utformet for løping på tredemølle for kvinner. Slik kan du løpe langt med slitesterke sko på mølla.
Skotyper
Før du velger løpesko, er det viktig at du avgjør hvilken type fot du har – nøytral, stabil eller naturlig. Hvis du er en såkalt nøytral løper, har du ingen pronasjon i foten, så du trenger mer demping for økt komfort. Stabile løpere trenger ekstra stabilitet og demping av høy kvalitet for å kompensere for pronasjonen. Naturlige løpesko er designet for å pakke inn føttene og øke de naturlige bevegelsene.
BOOST™
Den innovative BOOST™-teknologien sikrer maksimalt utbytte med energigivende egenskaper. Teknologien gjør det mulig å fortsette når du helst vil stoppe, takket være den strategiske dempingen. Utforsk de nyeste modellene av løpesko for kvinner med BOOST™ fra adidas.