alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ultraboost løpesko til dame

 
[293]
Enten du trener for å nå dine mål i et langt konkurranseløp, eller bare for hyggens skyld, vil våre sko fra Ultraboost-serien gi løpingen din et ekstra kick.
1 / 7
Sideav 7

Ikoniske løpesko til damer i alle aldre

Enten du ser etter en klassisk mørkeblå løpesko med hvit såle eller trenger noe mer fargerikt, har vi dine behov dekket. Sjekk ut våre løpesko i sort med GORE-TEX membran for et bedre grep på glatt underlag. De har et teknologisk smart tekstillag utenpå , som både gir et t unikt uttrykk, puster og beskytter. Disse skoene er også vanntette, slik at du enkelt kan bruke de uansett værforhold.

Innovasjon og unike fargekombinasjoner

Våre løpesko kommer med en rekke praktiske funksjoner. Skoene har lukking med lisser, og vår fantastiske Boost-mellomsåle gir god støtte til føttene ved løping på bane eller i kupert terreng. Den lave vekten gjør løpingen lettere, og sørger for at du holder lengre på kreftene. Videre har disse skoene mellomsålehelning, noe som sikrer en bedre beskyttelse av foten. Dette bidrar igjen til at du slipper skader eller belastning. Løpeskoene har en Stretchweb-yttersåle, som er laget av slitesterk Continental-gummi. Denne yttersålen gir et fantastisk grep på selv den glatteste overflate.

En sko som garantert passer din stil

Det er mange grunner til at du bør handle løpesko til dame hos oss. Vårt utvalg er omfattende, og det er enkelt å finne en sko som passer dine behov, om du er på jakt etter det klassiske eller mer moderne. Vi har også løpesko som er spesielt tilpasset din treningsform. Den sorte skoen med yttersåle av Continental-gummi gir deg et perfekt grep ved løping i skog og mark. Den gode mellomsålen bidrar også til å minimere risikoen for skader, ettersom den fordeler belastningen over hele foten ved intensiv løping.