alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Joggesko for damer

 
[539]
1 / 12
Sideav 12

Imponer med stilige joggesko for damer fra adidas

Løping er for mange den aller beste treningsformen. Du kan enkelt snøre på deg favorittskoene dine, ta beina fatt og løpe avgårde, uansett om du foretrekker løping på asfalt, i parken eller i skogen. Løping trener ikke bare styrke, utholdenhet og kondisjon, men det lar deg også tilbringe mer tid utendørs slik at du får naturlig lys og frisk luft under treningen. Noen foretrekker også å løpe innendørs på en tredemølle, og dette er et godt alternativ ved dårlig vær eller for dem som ikke trives med å løpe ute om vinteren. Gode sko kan utgjøre en enorm forskjell for både motivasjonen og resultatet. Dette vet vi i adidas. Derfor har vi en rekke ulike joggesko for damer av høy kvalitet i ulike varianter, størrelser og farger, og vi er sikre på at du finner det du er på jakt etter hos oss.

Hvordan velger du de riktige skoene?

Når du skal skaffe deg nye løpesko, er det viktig at du vurderer hva slags underlag du skal løpe på. Det er stor forskjell på baner, terreng og veier og de ulike underlagene krever forskjellig grep og demping. Det er også viktig å vurdere hvor ofte du løper og hvordan du løper – trener du til maraton eller tenker du å løpe korte turer et par ganger i uken? Når dette er avklart, kan det være en god idé å få en profesjonell evaluering av føttene dine for å se om du har nøytrale føtter, overpronasjon eller underpronasjon. Dette er svært viktig for å få sko som støtter føttene dine på riktig måte, slik at du unngår belastningsskader. Ved riktig behandling holder skoene fra adidas lenge, men husk at løpesko bare bør brukes i rundt 400–600 kilometer før de bør byttes ut.