alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportssko og joggesko for damer

 
[55]

Designed for strength training

Your footwear is your foundation for strength, so step into the gym with the Dropset 3 and boost performance with controlled stability.
SHOP NOW
Close up portrait of Eric Leija
Close up portrait of Giulia Harte
Pink gradient backgorund colour with CAD drawings of the Dropset 3

It's so important to have a pair of strength training shoes that help with your control. Strength relies on stability, and the Dropset 3 helps you maintain it.

The Harte Sisters

1 / 2
Sideav 2

Ta treningen til neste nivå med stilige joggesko for damer

Med rålekre og behagelige joggesko for damer fra adidas kan du virkelig ta treningen til neste nivå. Du kan velge blant et bredt utvalg av stiler som passer dine treningsbehov, uansett hva slags trening du foretrekker. Her får du adidas joggesko for kvinnner som passer til alt fra HIIT i stua til sportsaktiviteter ute. Med pustende materialer og stabilitetsramme av EVA, kombinert med overdel i elastisk mesh med TPU-forsterket mellomfot, kan du være sikker på å få en ny favorittsko i garderoben. Ikke minst, så vil den innovative Boost-teknologien sikre maksimalt utbytte med energigivende egenskaper og absorbsjon av stress i hvert eneste steg. 

Hvordan velge den rette treningsskoen?

Det finnes et hav av ulike sportssko til dame der ute, og å velge den perfekte treningsskoen kan være helt avgjørende for utbyttet du får av treningen. Riktig sko kan dessuten begrense mulighetene for skader. Så hva bør du egentlig velge? Dette avhenger i stor grad av hva slags trening du driver med. Aerobic og annen trening på treningssentre krever ofte mye bevegelser og legger mye press på føttene dine. Hoppøvelser, intervalltrening og tredemøller med høy intensitet krever virkelig mye av skoene dine, og du bør derfor investere i et par joggesko med god demping som sitter godt på foten.  

Både stilige og komfortable

Det er ingen tvil om at joggesko for damer fra adidas er supergode å ha på foten, men de er også råflotte å se på. Uansett om du velger en klassisk modell i svart eller hvitt eller en iøynefallende kallfarge, vil du helt sikkert imponere på treningssenteret eller på løpestien. Vi anbefaler å ha et utvalg av forskjellige modeller, slik at du har par som kan brukes innendørs og andre som kan brukes utendørs. På den måten kan du enkelt variere både treningsmetoden og looken din.