alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yogatights

 
[34]

Gled din indre yogi med yogatights fra adidas

Yoga kan være en helt suveren måte å redusere stress på, samtidig som du bygger styrke på en kontrollert og fokusert måte. Det finnes svært mye utstyr til yoga der ute, og det kan være en utfordring å finne ut av hva som er viktigst å ha på plass for å komme i gang. Uansett om du er nybegynner eller om du har drevet med yoga i mange år, er en god yogatights et av de viktigste plaggene å ha på plass. Hos adidas finner du alt du trenger for en vellykket yogaøkt, inkludert et bredt utvalg av komfortable, støttende og stilige yogatights til herre, dame og barn i ulike passformer, størrelser og farger. Vi er helt sikre på at du finner flere tights som passer her hos oss.

Bredt utvalg av yoga leggings fra adidas

Vi har yogatights til alle kroppsformer, fasonger og behov. Foretrekker du en sømløs treningstights som er laget for suveren bevegelsesfrihet? Velg en komfortabel yoga leggings med høy midje som lar deg fokusere på økten i stedet for klærne. Med denne tightsen trenger du aldri å bekymre deg for uttøyningen. Den holder deg kjølig når temperaturen stiger, takket være mesh-soner i viktige områder. Ønsker du en ⅞ tights i signaturstil for forskjellige treninger? Velg en støttende og responsiv tights som er like fin til krigerstilling som til crunches. Tightsen er både flatterende og tettsittende, og den har et elastisk, mykt materiale i naturlige farger. Skal du trene om sommeren og ønsker korte tights som holder deg kjølig? Velg en kort Alphaskin-tights som er laget for dynamiske bevegelser utendørs. Takket være pustende, hurtigtørkende materiale med UV-beskyttelse og lett kompresjon for støtte, er denne tightsen et naturlig valg for alle som elsker å trene i de varmere sesongene.