alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningstopper og treningsvester

 
[81]
1 / 2
Sideav 2

Klassiske, tidløse og anvendelige treningstopper

Topper er et av de viktigste basisplaggene i enhver garderobe, og adidas har et bredt utvalg av treningstopper til både herre, dame og barn. Vi har alt fra ettersittende treningsskjorter til løse gymtopper, og vi er sikre på at du finner flere varianter som passer perfekt inn i din garderobe. Foretrekker du enkle og tidløse treningstopper i svart, grått og hvitt? Velg en klassisk variant med den ikoniske Trefoil-logoen eller 3-Stripes for en sporty og elegant look. Ønsker du heller en mer iøynefallende variant i en knallfarge eller med kule print? Gå for eksempel for en singlet med grafikk inspirert av malerstrøk eller en tanktopp med strandinspirert grafikk. Uansett hva du velger, kan du være sikker på å få adidas treningstopper av materialer i høy kvalitet. Pustende og fukttransporterende egenskaper bidrar til at du holder deg tørr og avkjølt på selv de svetteste og varmeste dagene.

Hva bør du se etter i treningstopper?

Ved valg av treningstopper fra adidas, må du først og fremst vurdere hva du skal bruke dem til. Skal du på løpetur og ønsker en ettersittende topp, finnes det en rekke figurnære topper som er både behagelige og har gode pusteegenskaper. Spiller du fotball eller basket og ønsker en løsere og mer avslappet treningsskjorte? Velg en løstsittende variant med den ikonsike adidas-logoen på fremsiden for en sporty og casual look. Vi har også en rekke andre treningstopper. Velg for eksempel avkjølende og avkortede topper med mesh-innfellinger som sørger for ventilering, slik at du kan ha fullt fokus på fart i stedet for varme. Uansett hva slags singlet, t-skjorte eller genser du velger deg, må du huske på å vaske dem riktig slik at de holder seg lenge. Følg vaskeanvisningene i plaggene og unngå skyllemiddel for å forlenge levetiden og bevare de gode egenskapene.