alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Japansk landslagsdrakt

 
[15]

Styrken ligger i detaljene

Et fotballag som er klar til kamp. Den japanske landslagsdrakten bærer i seg alt vi forbinder med Japan. Denne autentiske hjemmetrøyen har et designet som er hentet fra landets utrolig rike kunstarv, og viser skygrafikk mot en blå himmel. På siden finnes det en brodert signatur skrevet på kanji, med to betydninger: «Samurai-ånden» og «skyfri himmel», en perfekt oppsummering av den japanske holdningen, og en stolt utgangspunkt både for japanske fotballspillere selv, og for fansen.

En ren hvit bortetrøye som holder hodet kaldt

Den enkle hvitfargen på den autentiske bortetrøyen til det japanske fotballandslaget fjerner alle hindringer når laget sikter mot toppen. Som den autentiske hjemmedrakten, er det den samme som spillerne bruker på banen, og også bortedrakten har kanji-signaturen festet til siden. La samurai-ånden» og en klar himmel akkompagnere også deg mot nye seire! Trekk på deg denne japanske drakten, så holder du deg kjølig og selvsikker med målet i sikte.

HEAT.RDY - uslåelig for topprestasjoner

Denne trøyen har ikke bare samme snitt og formede kant som den Japan-spillerne bruker, den er laget i det samme ekstremt lette og varme- og fukttransportende stoffet HEAT.RDY, perfekt for store prestasjoner.

En variant også for fansen

I det lette fukt-transporterende AERODRY materialet, finner vi denne japanske fotballdrakten, både som hjemmedrakt og bortedrakt, laget spesielt for fansen. Det vakre og detaljerte designet er det samme som på originalen, og samurai-signaturen henter frem all inspirasjonen som japanske historie kan by på. Trekk på deg denne japanske fotballtrøyen og gjør det klar til kamp.