alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Spansk landslagsdrakt

 
[34]
Gazelle Sko BurgendurGazelle Sko Burgendur

Gazelle Sko

Originals

Spania Sacoche BlåSpania Sacoche Blå

Spania Sacoche

Fotball

FEF COM HvitFEF COM Hvit

FEF COM

Fotball

Spania Caps BlåSpania Caps Blå

Spania Caps

Fotball

Alltid i toppen

Det spanske landslaget kjemper alltid i toppen. Uansett hva slags turnering eller kamp det er snakke om, når det spanske laget stiller, er det duket for storkamp, og når de løper ut på gresset, er det denne adidas-hjemmetrøyen de spanske spillerne bruker. Draktens røde og burgunder fargene er inspirert av det spanske flagget. Det ultralett HEAT.RDY-stoffet sørger for effektiv fukttransportering og garanterer maksimal bevegelsesfrihet. Det spanske emblemet på brystet er varmedampet slik at det ikke på noen måte virker tyngende, samtidig som det inspirer til samhold og styrke. Med denne autentiske landslagsdrakten til Spania kan du bli en del av en av moderne fotballs spanske saga.

En seiersinspirert bortedrakt

For å designe den flotte spanske bortetrøyen, skrudde adidas tiden tilbake til VM-seieren i 2010. Drakten er en abstrakt fremstilling av øyeblikkene etter at Spania ble verdensmester, og har fargeinnslag som gjenspeiler den kreativiteten som fremdeles definerer det spanske laget. Denne autentiske hvite bortedrakten er laget i et pustende og kjølig materiale, med et lett, varmetrykket spanske emblem på brystet.

Spania-trøyer til store og små fans

De spanske adidas landslagstrøyene, både hjemme- og bortedrakten, fås i alle størrelser, både til voksne, ungdom og barn. De er laget i det lette AERODRY-materialet som passer perfekt både til å følge en kamp fra heten på tribunen, som til lette treningskamper med venner på den lokale banen. Begge draktene fås også komplett med shorts og tilhørende sokker, slik at ingenting overlates til tilfeldighetene.

Anthem treningsjakker

Før de jogger ut på det grønne gresset, har Spania-spillerne på seg denne flotte anthem-jakken fra adidas. Et subtilt, heldekkende design med et spansk flagg og «España»-trykk på ryggen som minner deg på hvor du hører hjemme. Jakken kan også kombineres med det spanske lagets treningsbukser, for eksempel når du samler venner og kampfeller til storkamp.