alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
logo

JAMAICA 2023 KITS

Jamaicas fotballdrakt

 
[19]
Still i Jamaicas fotballdrakt på banen eller på fritida, og vis din støtte til et land hvor fotball er sømløst vevd inn i den rike og aktive kulturen. Basert på landslagets sommerlige fargekombinasjon kan vi kanskje si at Jamaicas fotballkultur er fylt med gull og grønne skoger – og definitivt stor glede! Jamaicas fotballdrakt finnes i interessante og inspirerende kombinasjoner av nasjonens fotballfarger, som i kombinasjon med pustende, lette og fukttransporterende materialer gir deg en sikker stil på fotballbanen, tribunen – eller på hjemmebane, ute i hagen eller hvor det skulle være. Kombiner Jamaicas fotballdrakt med stilige fotballshorts i samme farger, og fullfør stilen i en ikonisk og vendbar oppvarmingsjakke fra adidas, mens du viser lojalitet til øystaten i alle elementer av Jamaicas landslagsdrakt.

JAMAICA GAME DAY COLLECTION

The Home kit captures the country’s vibrant colours; Black, Gold, and Green, while the Away celebrates the craftsmanship of Jamaican fashion. Made for pre-game preparation, the Pre-Match jersey and inner layer of the reversible Anthem jacket update graphics from traditional Jamaican fair isle knitwear.

VIS DIN STØTTE TIL JAMAICA I FOTBALLDRAKT FRA ADIDAS

Nasjonen samles når de jamaicanske spillerne går på banen i sine Jamaica-drakter, og supportere over hele verden jubler i gult og grønt eller nedtonet brunt med innslag fra øystatens flagg. I adidas’ Jamaica-kolleksjon kan du velge mellom et utvalg av fotballklær og tilbehør, som oppvarmingstrøyer og hjemme- og bortedrakter i Jamaicas karakteristiske fargelek. Jamaicas fotballdrakt er skapt for fotballentusiaster med hjerte for det lille øyparadiset i Karibia og er designet i sterke kombinasjoner av nasjonens farger, som i kombinasjon med lette og pustende materialer sikrer stilen på fotballbanen eller tribunen – eller på hjemmebane. Draktene egner seg nemlig godt til elitespill så vel som ball-lek i hagen med spillere i alle aldre.

FOTBALLDRAKTER TIL HELE FAMILIEN – LAGET MED RESIRKULERTE MATERIALER

Med Jamaicas fotballjersey i størrelser for barn og ungdom kan hele familien samles og synlig vise sin støtte til Jamaica – landet i deres hjerter. Noen plagg i utvalget av Jamaica-drakter og andre klær for Jamaica-supportere er produsert i resirkulerte materialer, inkludert plagg i Parley Ocean Plastic – et innovativt materiale i resirkulert plast produsert med plastavfall hentet fra øyer, strender og kystlinjer. I adidas jobbes det hele tiden med å utvikle stadig flere og mer bærekraftige løsninger i klesbransjen, og samarbeidet med Parley og den generelle satsingen på resirkulerte materialer er et ledd i dette arbeidet. Dermed kan du troppe opp i Jamaica-fotballjersey fra adidas, vel vitende om at du støtter et arbeid med mål om en mer bærekraftig klesindustri.

PUSTENDE MATERIALER MED HØY KOMFORT

Utvalget av produkter tilhørende Jamaica-kolleksjonen inkluderer plagg som poloskjorter, treningsbukser og shorts, samt trøyer som tilhører Jamaicas fotballdrakt. Her finner du plagg som er produsert med lette materialer, pustende mesh-innlegg og AEROREADY-teknologi, som transporterer fukt bort fra kroppen og holder deg tørr – under treningsøkter på banen så vel som ute i varmen på sommerens glade dager. Jamaicas hjemmetrøyer og bortetrøyer er laget for komfort både på og utenfor banen – om det så er som supporter på tribunen eller i sofaen, hjemme og på fritidsaktiviteter eller på fotballtrening eller litt lekent ballspill med venner og familie. Kolleksjonen har alt du ser etter for å vise støtte til Jamaicas landslag eller som et sprekt tillegg til den sporty treningsgarderoben din – om det så er med sterke kontrastfarger eller mer nedtonede varianter. Fullfør stilen med en autentisk oppvarmingsjakke over Jamaica-drakten – og vis din støtte til et land hvor fotball er sømløst vevd inn i den rike og aktive kulturen.