alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Belgisk landslagsdrakt

 
[16]

En drakt for samhold og styrke

Ulike fremgangsmåter. Ett mål. Belgias fotballandslag beviser at samhold gir resultater. Denne adidas-trøyen har en iøynefallende design, bestående dannes av dristige malerstrøk som maler et bilde av samhold og styrke, umistelige komponenter for alle lag. Er det rart fanskaren strekker seg langt utover langt utover landegrenser? Med den belgiske landslagstrøyen fra adidas viser du hva du står for, på og utenfor banen.

Både hjemme- og bortedrakter

Når de store turneringene begynner, er det viktig å vise laget sitt støtte. Ta på deg en belgisk landslagsdrakt og vær klar når avsparket går! Hos adidas finner du Belgias hjemmedrakt, men også den hvite bortedrakten, komplett med sokker og shorts. Og hvorfor ikke også ta med den praktiske og flotte Unifora Anthem-jakken eller den røde presentasjonsjakken, så er du fullt utstyrt?

Pustende, komfortabelt materiale

Belgia-drakten er laget i AEROREADY, et materiale som settes pris på både av profesjonelle spillere og menigmann. Det lette, myke materialet er samtidig også pustende, og sørger for å transportere bort fuktighet slik at du holder deg tørr og komfortabel kampen ut.

Tidlig krøkes..

Verdier innprentes i oss fra vi er ganske små, og hva er vel bedre enn å overbringe det belgiske landslagets styrke og samhold til nye fotballgenerasjoner? Hvis de små ender opp med å støtte Belgia hele livet, kommer de til å elske bildene du tar av dem i denne adidas-fotballdrakten for småbarn. Den inkluderer en trøye og shorts med elastisk liv, en perfekt Belgia-drakt for de aller minste. Det glatte materialet viser emblemer i varmetrykk, så alt føles så lett som mulig.