alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Colombias fotballdrakt

 
[3]
Ta på deg Colombias drakt og vis din støtte med ordene «Unidos por un pais» i nakken. Velg mellom Colombias hjemmedrakter i karakteristisk gul farge, eller Colombias unike bortetrøye inspirert av den sør-amerikanske nasjonens rike kultur. Med Colombias drakt viser du lojalitet til et land med vakker natur og en levende fotballkultur, enten du er på tribunen, ser kamp på TV-en eller trener på din lokale hjemmebane eller i hagen med venner. Colombia-drakten er utviklet med lette materialer, pustende mesh og fukttransporterende teknologi, som sikrer deg god komfort under treningsøkten. Noen plagg i kolleksjonen er dessuten delvis produsert med Parley Ocean Plastic, et plastmateriale som er hentet fra øysamfunn og kystlinjer og resirkulert til din nye Colombia-drakt, samt en rekke andre produkter fra adidas.

I COLUMBIA-DRAKT – UNIDOS POR UN PAIS

Når Colombias Los Cafeteros eller Las Chicas Superpoderosas går på banen i sin colombianske landslagsdrakt, samles hele landet til fest – og en rekke internasjonale supportere med dem! Landslaget er kjent for sin lidenskap til fotball, og nasjonen for sin lidenskap til laget! Drakten representerer en stolthet over landets rike kultur og en lojalitet ovenfor flagget – med plagg i gult, rødt og blått! I nakken står dessuten de betydningsfulle ordene «Unidos por un pais», som minner om den fellesskapsfølelsen fotballen vekker i oss og bidraget det kan være til nasjonal stolthet. Vis din støtte i din autentiske Colombia-trøye fra adidas, og velg mellom gule hjemmetrøyer og unike bortetrøyer som reflekterer nasjonens stolte naturrikdom og lidenskap for fotball.

EN DRAKT BÅDE FOR ELITESPILLERE OG FOTBALLENTUSIASTER

Selv om drakten er designet for elitespill og du løper rundt i samme Colombia-drakt som nasjonale colombianske helter, er det opp til deg å definere hva som er trøyens hjemmebane. Er det kanskje komfortabelt plassert foran TV-en eller nærmeste storskjerm som supporter mens favorittene fra Colombia spiller? Eller er det ute blant venner og familie, på trening eller i forberedelse til kampmodus? Den lette trøyens pustende og fukttransporterende egenskaper gjør den – naturlig nok – også utmerket som tillegg til treningsgarderoben, og i likhet med elitespillere kan du tre på trøyen og være klar til kamp på sekunder.

HØY KOMFORT MED COLOMBIA-DRAKTER FRA ADIDAS

Med det lette og glatte materialet, kombinert med adidas’ unike teknologi AEROREADY, er du sikret et høyt komfortnivå med en Colombia-fotballtrøye. Med materialer utviklet med AEROREADY, transporteres fukt ut fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel i varmt vær og under tøffe økter på trening. Mesh-innfellinger gir også et stødig bidrag til økt komfort gjennom å sikre gjennomstrømning av luft under aktivitet. Så uansett om du løper mot motstanderens mål, står støtt som keeper eller simpelthen er på vei til butikken – er en Colombia-skjorte fra adidas en sikker vinner. Kombiner gjerne med andre elementer fra adidas’ kolleksjoner, om det så er fotballspesifikke plagg eller andre produkter med typiske adidas-elementer som 3-Stripes og oversized Trefoil-logo. Slik kan du velge full supporterstil eller kombinere fotballtrøye med en mer avslappet hverdagsgarderobe. Både hjemme- og bortetrøyene sender signaler om at laget har supporternes støtte i ryggen i form av fellesskapsmottoet «Unidos por un pais» i nakken.

COLOMBIA-DRAKTER LAGET MED RESIRKULERTE MATERIALER

Som et ledd i adidas’ viktige satsing på å utvikle mer bærekraftige løsninger i møtet mellom mote og idrett, benyttes resirkulerte materialer så mye som mulig. Noen trøyer er laget med 100% resirkulerte materialer, mens andre er delvis produsert med garn som inneholder Parley Ocean Plastic, et innovativt materiale i resirkulert plast produsert med plastavfall hentet fra øyer, strender og kystlinjer.