alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Colombiansk landslagsdrakt

 
[6]
Colombia Authentic Hjemmetrøye GulColombia Authentic Hjemmetrøye Gul

Colombia Authentic Hjemmetrøye

Fotball

Colombia Hjemmetrøye GulColombia Hjemmetrøye Gul

Colombia Hjemmetrøye

Fotball

Colombia Hjemmetrøye GulColombia Hjemmetrøye Gul

Colombia Hjemmetrøye

Barn Fotball

Colombia Hjemmetrøye GulColombia Hjemmetrøye Gul

Colombia Hjemmetrøye

Menn Fotball

Colombia Bortetrøye BlåColombia Bortetrøye Blå

Colombia Bortetrøye

Gutter Fotball

Et land der fotball betyr alt

Ett land, samlet av fotballen. Når det colombianske landslaget spiller foran hjemmepublikumet, bruker de denne gule adidas-trøyen, sammen med blå shorts og røde sokker. Til sammen bringer Colombia-drakten tankene til det Colombianske flagget, og det er ingen tilfeldighet. Det Colombianske landslaget samler landet til fest hver gang de spiller. Med denne drakten kan du ta del i feiringen, du også. Velg mellom den ekstraordinære Colombia authentic-hjemmetrøyen og den vanlige trøyen for både voksne og juniorer.

Autentisk stolthet

Colombias landslagsdrakt, som fås i sin autentiske versjon hos adidas, er laget for spill på elitenivå. Colombia authentic landslagstrøye har en normal passform med buet kant, og er laget i det avkjølende materialet HEAT.RDY, som holder deg tørr samtidig som varmetrykkede detaljer reduserer vekt og vindmotstand. I nakken har drakten en fantastisk liten signatur formet som Colombia, i de colombianske fargene. En liten detalj med stor symbolikk som betyr mye, både for spillere og fans.

For voksne og junior-spillere

Colombia-drakten kommer i både voksen- og juniorstørrelse, og er laget i AERODRY, et mykt og pustende stoff som holder deg tørr og behagelig, enten du må løpe på butikken eller er i full fart mot motstanderens mål. Og hvorfor ikke legge til en superstilig treningsoverdel for å komplementere den colombianske landslagsdrakten din? Når de colombianske spillerne skal skjerpe ferdighetene, gjør de det i en versjon av denne adidas-treningsoverdelen. Med lange ermer og tommelhull som du kan feste fingrene i, er den perfekt for treningsøkter på kjølige kvelder. Og hvis du vil ha en helt gjennomført stil, ta med deg adilette-sandalen i Colombias farger som du kan stikke bena i når kampen endelig er ferdig.