Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

adidas Sko

(3837 Produkter)

ADIDAS-SKO

Rosa glitter, gulldetaljer og 3D-effekt er bare starten på adidas’ utvalg av innovative fritidssko – og innen trening finnes det ingen grenser for nytenkning slik at du kan ha best mulige treningsøkter og økt treningsglede. Med adidas skal alle kunne finne sko som passer sin individuelle stil, enten det er til fest og hverdags, intense styrkeøkter eller lange løpeturer i terreng eller bygater. Fotball, tennis, skateboard eller snowboard. Friidrett eller vinteridrett. Du finner en rekke sko til gåturer og fritidsaktiviteter, inne- og studiotrening, sandaler til svømming og bading – og naturligvis: gatestil! Så hva venter du på? Finn din favoritt!

Her er noe av det du finner blant utvalget av sko fra adidas:

Hu by Pharrell Williams
adidas har i samarbeid med Pharrell Williams utviklet Hu by Pharrell Williams-kolleksjonen, som blant annet består av nøytrale løpesko med adidas’ beste demping noensinne – boost – og en stilig og retroinspirert utforming. Denne kolleksjonen er laget for deg som ikke vil settes i bås.
adidas sko by Stella McCartney
Femininitet og minimalisme er stikkord for kolleksjonen i samarbeid med Stella McCartney, som blant annet består av løpe- og treningssko til allsidig bruk. Hva sier du for eksempel til sko med leopardmønster på yttersålen eller rene linjer og hvitt?
Stan Smith-sko
Original-skoen med navn etter den amerikanske tennisspilleren Stan Smith har historiske linjer helt tilbake til 80-tallet, og i dag kommer den ikoniske tennisskoen i mange ulike design og fargekombinasjoner. Du finner varianter med borrelås, rosa glitter og sort skinn samt den klassiske hvite i minimalistisk stil.