alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Falcon-sko

 
[8]
Pris
kr549 - kr1 099
5491099
Falcon Sko GråFalcon Sko Grå

Falcon Sko

Damer Originals

Retro løpestil med adidas Falcon

Løping og løpestil er verken en ting fra fortiden eller noe som er reservert for fremtiden. Det handler om her og nå. Ved å snøre på deg et par adidas Falcon kan du likevel la deg inspirere av gamle tider. Denne retro skomodellen gir et nikk til fortiden, på samme tid som den gir deg moderne teknologi og komfort på høyeste nivå. De er designet for å bevare det urbane uttrykket, og med et par på beina glir du rett inn i gatemotens rike. En lettvektig mellomsåle i EVA gjør deg lett til beins, og det er derfor ingenting som kan holde deg tilbake. Pustende mesh-fôr holder komforten oppe, og skoens romslige passform lar deg erobre byens gater i selvsikker og behagelig stil.

Sann street style

Joggesko er ikke lenger bare forbundet med løping og trening. Det er blitt et stiluttrykk. adidas Falcon gir deg en sann street style. Med et par på beina kan du bevege deg gjennom både byen og hverdagen på dine egne premisser. Enten det er gatelangs i travle strøk eller delvis bortgjemt under skolebenken, er adidas Falcon et statement som snakker høyt og tydelig. Det er en sko som lar deg vise hvem du virkelig er. Livet er bedre når du bærer plagg med selvsikkerhet, og det er nettopp det adidas Falcon er skapt for - enten du styler dem med jeans, korte bukser eller midikjoler.

Varig stil

Enten du velger deg et par adidas Falcon-sko i skinn eller med syntetisk overdel, er de svært slitesterke og tåler de fleste utfordringer i hverdagen – så lenge du behandler dem med respekt. Om skoene virkelig får kjørt seg, kan det være en god idé å ta et steg tilbake og pusse dem forsiktig med en klut før neste utflukt, slik at du sørger for at disse tidløse klassikerne holder seg freshe så lenge som mulig. Heldigvis er det også en look i seg selv å gå med sko som det faktisk ser ut som du bruker – og elsker. Og du kommer til å elske dine nye adidas Falcon.