alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts · Svart

 
[164]
1 / 4
Sideav 4

adidas svart shorts til en aktiv hverdag

Vær forberedt på sommeren i en adidas svart shorts. Uansett hvilken aktivitet du velger, vil du finne en svart shorts som passer. Enten du skal jogge eller trene, spille fotball eller bare vil ha en shorts til hverdagsbruk. I rekken av svarte shorts fra adidas finner du korte, tettsittende shortser som støtter deg i treningen, kompresjonsshorts for deg som trenger mer støtte, korte treningstights og shorts med flere lag.

Laget for din komfort

Alle adidas shortser er designet for å forbedre ytelsen din og sikre komforten din når du trener. Hemmeligheten ligger i den innovative teknologien og tekstilene som blir brukt i de forskjellige stilene. Med fuktkontrollerende tekstiler og deler i mesh, holder du deg tørr gjennom treningen. Enten du liker en svart shorts som har en vid passform som gir deg fleksibilitet, en tettsittende som gir deg et moderne utseende eller en kompresjonsshorts som støtter deg helt, er du garantert å finne en shorts i utvalget vårt.

Velg riktig svart shorts

Når du gir alt du har, er det varme og svette det siste du vil overrumples av. adidas shorts er designet med atleten i bakhodet og fuktkontroll er en viktig del av designet. Flere av shortsene har en lett vekt som puster og ventilerer vekk svette fra huden din og holder deg tørr. Noen modeller kommer også med en fuktsikker lomme som du kan ha ting i uten at de blir fuktige. Alle tekstiler er myke og elastiske og kommer med en elastisk midje med snorer som du kan stramme til de passer deg optimalt. Trener du hardt for å komme i form til en konkurranse, kan en shorts med Alphaskin-teknologi være et perfekt valg med sin kompresjon som reduserer muskelkramper og støtter hver bevegelse. Se etter din favoritt i mengden av adidas svarte shortser.