alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko og joggesko til herre

 
[869]

Møt dagen i stil og komfort med sko og joggesko til herre

Her finner du klassikere og nye trender innen adidas sko og joggesko til herre, enten du er på jakt etter retro joggesko, toppmoderne treningsko for menn eller kule sneakers til hverdagsbruk. Dette er treningssko og fritidssko som kombinerer avansert teknologi med et stilfullt design. I praksis betyr det at du finner alt fra ikoniske sneakers med 3-Stripes og Trefoil-emblem som sklir rett inn i garderoben til alle som elsker en urban og edge stil, til høytytende sykkelsko for alle som elsker terrengsykling.

Treningsko for menn med høy ytelse og sikker stil

Det er ikke til å stikke under en stol at sneakers er en elsket og yndet fritidssko, og det er ikke så rart. Sko og joggesko til herre fra adidas er behagelige å gå med, og de kan brukes til mange forskjellige anledninger. Du kan bruke dem med joggebukse og løse t-skjorter for å skape en avslappet hverdagsstil, eller du kan kle deg opp for å gå på byen med sneakers, stramme jeans, favorittskjorten din og en skinnjakke over skuldrene. Velg gjerne klassiske farger for å skape en elegant look. Fordelen med nøytrale farger er at de kan brukes sammen med de aller fleste klesplagg. Er du derimot ute etter å gjøre inntrykk og være et blikkfang, anbefaler vi å velge fargerike og fargesterke modeller.

adidas joggesko er stadig like populære

Omtrent helt fra begynnelsen av har adidas mestret kunsten med å skape ikoniske joggesko for herre. Ikke bare er skoene brukt av mange kjente atleter, men moteentusiaster har også trykket adidas sko og joggesko til sitt bryst. Mange av skoene fra 80- og 90-tallet har for eksempel fått nytt liv ved at den gamle stilen gjenskapes med moderne teknologi. Enten du elsker retro joggesko eller du vil ha siste nytt, så finner du litt av alt her hos adidas.