alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Røde sko og støvler

 
[68]
Adimatic Sko RødAdimatic Sko Rød

Adimatic Sko

Originals

OZWEEGO Sko RødOZWEEGO Sko Rød

OZWEEGO Sko

Originals

1 / 2
Sideav 2

Sprit opp antrekket med røde sko fra adidas

Du har sikkert en stor skosamling med de sikre fargene som passer til absolutt alt, men hva med å heve antrekket til neste nivå ved å gå for noe litt utenom det vanlige? Det sies at rødt er sprøtt, og det er ingen tvil om at dette er en farge som skiller seg ut og gir antrekket et helt nytt særpreg. adidas kan friste med et stort utvalg røde sko til både hverdag og trening, slik at du kan kaste litt farge over ethvert grått og kjedelig antrekk.

Når stil møter ytelse og komfort

Det er ingen grunn til at ytelse og komfort skal gå på bekostning av stilen. Hos adidas finner du et stort utvalg røde sko for aktive mennesker i alle aldre. Vi har spreke sko til blant annet løperen, fotballspilleren, vektløfteren, klatreren, basketballspilleren, bokseren og den turglade. Skoene er fullspekket med teknologier som for eksempel responsiv Boost-mellomsåle eller Cloudfoam-mellomsåle for god demping, vannavstøtende TPU-overlag som gir holdbarhet og ekstra støtte, OrthoLite®-innleggssåle, adidas Primeknit, Torsion System og gummisåler med enestående grep, samt pustende, slitesterke materialer som sørger for god komfort som varer og varer. Uansett hva du er ute etter kan du være trygg på at skoene er laget med din komfort og dine sporty mål i tankene.

Røde klassikere til hverdags

Er det noe adidas virkelig kan, så er det å skape tidløse design. Vi liker å dyppe ned i arkivet fra tid til annen for å hente frem igjen klassiske fargepaletter og stiler, og det er ingen tvil om at rødt er en farge som aldri vil gå glemmeboken. Vi har røde sko til hverdagsbruk for store og små i både moderne design og old school-stil, slik at du garantert vil finne noe som faller i smak. Som alltid med adidas kan du forvente kvalitetsmaterialer som skinn, semsket skinn, kanvas og nylon. For de varme sommerdagene kan adidas dessuten friste med noen ikoniske, røde sandaler.

Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!